Lista på produkter efter tillverkare Supcare

Supcare startades i Köpenhamn 2011 med målet att tillverka stödstrumpor av riktigt bra kvalitet till bra priser. De erbjuder ett brett sortiment av stödstrumpor med varierande kompression och ändamål för både kvinnor och män. Stödstrumpor för vardag, resa, träning och graviditet är bara några exempel ur deras breda utbud.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt

Flygstrumpor Utan Tå Supcare

127,00 kr Pris

Stödstrumpor utan tå som är utvecklade för att vara ultimata för flygresan. Dessa flygstrumpor kommer från Supcare och har en kompression på 15-21mmHg. Kompressionen stimulerar blodcirkulationen i benen och minskar svullnad och trötthet i benen. Detta är perfekt just för flyg då benen fort svullnar och blir ömma när man flyger. För extra komfort har man valt att tillverka dessa strumpor i micropolyamid då det har en svalkande effekt. Dessutom har de öppen tå vilket ger dig extra rörelsefrihet och komfort för tårna.

Stödstrumpor Bambu Supcare

127,00 kr Pris

Med våra stödstrumpor från Supcare kan du klä dig med stil och ta hand om dina fötter och ben på samma gång. Dessa optiskt mönstrade stödstrumpor i olika nyanser av blått passar lika bra till henne som till honom och ger verkligen en dressad känsla. Den mjuka och skonsamma bambuviskosen tillför dessutom en extra känsla av lyx. Med en kompression på 15-21mmHg masserar de benen och stimulerar blodcirkulationen. Detta minskar risken för att drabbas av både blodproppar och åderbråck och håller även benen pigga betydligt mycket längre. Stödstrumpor som dessa är därför perfekta för dig som lätt annars drabbas av trötta och svullna fötter och vader och som vill förebygga venösa besvär.

Måttabellen här nedan vägleder dig i att hitta rätt storlek.

Stödstrumpor Blommig Supcare

127,00 kr Pris

Stora vita blommor ger karaktär åt dessa annars helt svarta stödstrumpor från Supcare. De ger dig den där dressade och snygga känslan samtidigt som de också verkar på ett hälsosamt sätt. Kompressionen ligger på 15-21mmHg vilket ligger inom ramen för stödstrumpor av Klass 1. Trycket masserar benen och stimulerar blodcirkulationen vilket håller benen pigga och minsar svullnad och ömhet. Det minskar även risken för bildningar av bland annat blodproppar och åderbråck. Dessa stödstrumpor används med fördel i förebyggande syfte under till exempel flygresan eller under långa stillasittande eller stående arbetsdagar. De är också ett bra alternativ för dig som är gravid.

Se gärna måttabellen här nedan för att få ut maximal passform och kompression.

Stödstrumpor Bred Vad Blommig

127,00 kr Pris

Blommiga stödstrumpor från Supcare med lite bredare vader. Är man lite kraftigare kring vaderna kan det ibland vara svårt att få ut rätt kompression av sina stödstrumpor, men dessa med extra vidd ser till att du får ut precis rätt tryck. De har en graderad kompression på 15-21mmHg vilket masserar benen och håller igång blodcirkulationen. Kontinuerligt användande av stödstrumpor minskar därför risken för att drabbas av bland annat åderbråck och blodproppar. Ett bra tips är att använda stödstrumpor som dessa med lite lägre kompression redan innan du drabbats. De verkar då i förebyggande syfte.  

Se gärna måttguiden här nedan för att få ut det mesta av dina strumpor.

Stödstrumpor Bred Vad Supcare

127,00 kr Pris

Klassiskt svarta stödstrumpor, men med lite bredare vader. Förutom extra vidd kring vaderna har de också en graderad kompression på 15-21mmHg vilken är som högst runt ankeln för att sedan avta mer och mer upp mot knäet. Precis som alla Supcares produkter så andas de kvalitet och du kan vara säker på att få en produkt som håller det den lovar. De ger ett bra tryck som stimulerar blodcirkulationen och minskar risken för att drabbas av vanliga åkommor såsom åderbråck. De är därför perfekta för att användas i förebyggande syfte eller för dig som redan drabbats av lättare problem. Stödstrumpor som dessa lämpar sig också utmärkt för flygresor eller andra längre resor. 

För att få ut det mesta av dina stödstrumpor finns en måttguide på bild 2 där du finner vilka mått som gäller för att få ut rätt kompression och passform.

Stödstrumpor Kort Skaft...

127,00 kr Pris

Stödstrumpor med kort skaft från Supcare. De ser ut som vilka strumpor som helst, men har en kompression på 15-21mmHg vilket minskar trötthet och svullnad i fötterna.  De har en en svart botten med glittriga guldränder som pryder strumporna för ett riktigt festligt och välklätt intryck. Med dessa på dina fötter är du alltså riktigt snygg samtidigt som du ger stöd åt dina fötter och anklar. 

Se måttabell på bild 3.

Stödstrumpor Prickig Supcare

127,00 kr Pris

Vem blir inte glad av prickigt? Prickigt i alla möjliga färger får i alla fall oss på bättre humör. Dessa stödstrumpor från Supcare med svart botten och prickar i olika pasteller gör alltså dina ben mycket gladare på flera olika sätt. Förutom att de är riktiga glädjespridare har de också en kompression på 15-21mmHg vilket i sin tur har en masserande effekt på dina ben. Denna håller igång blodcirkulationen och motverkar svullnad och ömhet. Det minskar också risken för uppkomsten av venösa besvär och blodproppar. Stödstrumpor som dessa lämpar sig bra för i stort sett alla vardagliga sammanhang såsom på arbetet eller flygresan. De är även perfekta för dig som är gravid då benen annars lätt blir svullna och trötta.

Se gärna måttabellen här nedan för att få ut så mycket som möjligt av dina stödstrumpor.

Stödstrumpor Sport Supcare

147,00 kr Pris

Dina fötter och ben förtjänar det bästa - inte minst under träningen. När du tränar så utsätter du dem för väldigt hög press och ett par stödstrumpor ser till att benen orkar hålla sig aktiva mycket längre. Dessa stödstrumpor är utvecklade för att vara ultimata just under aktivitet och träning. De har en kompression på 15-21mmHg som stimulerar blodcirkulationen och minskar risken för att drabbas av blodproppar och åderbråck. Dessutom har de stötdämpande sulor och de är också något vadderad runt anklar och vrister för extra stöd och komfort. För ett extra tåligt resultat är de tillverkade av polyamid.

För måttabell se bild 4.

Stödstrumpor Supcare Leopard

127,00 kr Pris

Djurmönstrat är alltid lika aktuellt. Kanske ännu mer nu än någonsin tidigare. Dessa stödstrumpor från Supcare med ett snyggt leopardmönster i brunt,beige och svart är därför inte bara ett hälsosamt alternativ utan också ett moderiktigt sådant. Med dessa på dina fötter behöver du alltså inte tumma på stilen bara för att du måste bära stödstrumpor. De har en kompression på 15-21mmHg och tillhör därmed stödstrumpor av klass 1. Trycket i strumporna håller igång blodcirkulationen och motverkar svullna och ömma anklar, ben och fötter. Det gör också risken för att drabbas av blodproppar och åderbråck betydligt mindre om de används kontinuerligt.

Se gärna måttabellen här nedan för att få ur korrekt passform och kompression.

Stödstrumpor Ull Blå Supcare

137,00 kr Pris

Stiligt mönstrade stödstrumpor från Supcare i en varm och mjuk ullblandning. Marinblått i kombination med en ljusare ton av blått gör strumporna både välklädda och användbara. Trots att de inte är så kraftiga ser ullen dessutom till att dina fötter värms lite extra när det är kallt. Dessa stödstrumpor har en kompression på 15-21mmHg vilken minskar risken för svullna och trötta ben och fötter. Kompressionen stimulerar blodet och minskar även risken för att drabbas av blodproppar och åderbråck betydligt. De används med fördel i förebyggande syfte till vardags om du till exempel står eller sitter långa dagar på jobbet. De passar även bra vid flygresor samt om du är gravid och behöver minska svullnaden i dina ben.

Se gärna vår måttguide här nedan för att få ut rätt kompression och passform av dina stödstrumpor.

Stödstrumpor Ull Brun Supcare

137,00 kr Pris

Dressade stödstrumpor från Supcare i en mjuk och behaglig ullblandning. Dessa snygga stödstrumpor håller dig alltså varm samtidigt som de ger dina ben en välbehövlig massage som stimulerar blodcirkulationen. Kompressionen ligger på 15-21mmHg vilket är ett perfekt tryck för vardagligt bruk och för dig som redan drabbats av lättare venösa besvär eller som bara vill använda stödstrumpor i förebyggande syfte. Kontinuerligt användande av stödstrumpor minskar nämligen risken för att drabbas av bland annat blodproppar och åderbråck. Använd dem med fördel om du har ett stående eller stillasittande arbete, om du är gravid eller ska resa långt med exempelvis flyg.

För att få ut så mycket av dina stödstrumpor som möjligt rekommenderar vi att ni följer måttabellen nedan.

Supcare Flygstrumpor Klass 1

127,00 kr Pris

Dessa stödstrumpor från Supcare är speciellt utvecklade för att vara så bekväma som möjligt under flygresan. När du flyger blir dina ben fort trötta och svullna. Kompressionen i dessa stödstrumpor ligger på 15-21mmHg och håller igång blodcirkulationen vilket motverkar svullnad och trötthet. Med hjälp av dessa strumpor håller sig alltså dina ben pigga mycket längre samtidigt som risken för blodproppar minskar betydligt. För att göra dem extra bekväma under resan är de främst tillverkade i microfiber för ett mjukt, svalt och lite tunnare och smidigare resultat. Naturligtvis passar dessa stödstrumpor bra att använda även till vardags och/eller för andra typer av längre resor.

För att få ut maximal passform och kompression av dina flygstrumpor kan du följa måttabellen på bild 2.

Supcare Stödstrumpor Klass 1

127,00 kr Pris

Dessa svarta stödstrumpor från Supcare är de perfekta vardagsstrumporna för dig som börjat få lättare besvär med åderbråck eller som vill använda stödstrumpor i förebyggande syfte. De har en kompression på 15-21mmHg och precis som alla Supcares produkter så är de av riktigt bra kvalitet. Kompressionen i strumporna masserar dina ben och stimulerar blodflödet vilket minskar risken för att drabbas av åderbråck och liknande samtidigt som det också håller benen pigga mycket längre. För att få ut så mycket som möjligt av dina stödstrumpor finns en måttguide på bild 3. Med hjälp av denna försäkrar du dig om att du får rätt kompression.

Supcare Stödstrumpor Klass 2

177,00 kr Pris

Svarta stödstrumpor från Supcare med hög kompression. Kompressionen ligger på 23-32mmHg vilket gör att de faller inom ramen för stödstrumpor av Klass 2. Hög kompression ska bara tillämpas när du redan drabbats av svårare åderbråck eller andra venösa besvär. Stödstrumpor av Klass 2 ska därför endast användas på inrådan av läkare. För att att få korrekt kompression och få ut det mesta av dina stödstrumpor finns måttanvisningar för varje storlek som du kan följa. Se dessa på bild 3.