Lista på produkter efter tillverkare Capital

Capital

Vår bredaste sortiment på strumpor. Här har vi strumpor för alla ändamål.  Du hittar allt ifrån finsockar till tennissockar under märket Capital. Här saluför vi även ett stort sortiment på varma ullsockar m.m

Det finns 36 produkter.

Visar 1-24 av 36 objekt

3-pack Bambustrumpor...

109,00 kr Pris

Strumpor som är bra för hälsan behöver inte vara tråkiga! Dessa randiga bambustrumpor är snygga att titta på samtidigt som de gör god nytta för ditt välmående.

Ankelstrumpor Sneakers...

49,00 kr Pris

Här har vi ett par ankelstrumpor från Capital som är lika bekväma som att köpa strumpor online. Väldigt bekväma med andra ord! De är lite tjockare i kvalitén och har invändig frottésula vilket gör dem otroligt mjuka och sköna att bära. Ett par riktiga favoriter hos oss på Strumpbudet. Strumporna finns i vitt och säljs i 2-pack.

Capital Tunna Låga strumpor...

39,00 kr Pris

Här har vi ett par strumpor som bör finnas i var och varannan strumplåda. Vita ankelsockor från Capital som är perfekta för dig som bär lågt skurna skor och som inte alltid vill att strumporna ska synas. Finns i svart och vitt för både män och kvinnor.

Lösresår Strumpor Capital...

39,00 kr Pris

Med dessa snygga strumpor från Capital Medical blir både dina fötter och vrister lite gladare. Och vem vill inte ha glada fötter? Dessa glädjespridare är nämligen utrustade med lös resår och vriststickningar för en bättre och bekvämare passform. Strumporna sitter inte åt och låter blodet cirkulera som det ska. Finns i marinblått, svart, vitt och mörkgrått.

Lösresår strumpor Capital...

39,00 kr Pris

Med dessa snygga strumpor från Capital Medical blir både dina fötter och vrister lite gladare. Och vem vill inte ha glada fötter? Dessa glädjespridare är nämligen utrustade med lös resår och vriststickningar för en bättre och bekvämare passform. Strumporna sitter inte åt och låter blodet cirkulera som det ska. Finns i svart, vitt, mörkgrått och marinblått.

Lösresårstrumpor Bredrandig...

79,00 kr Pris

Lösresårstrumpor är, trots vad många tror, inte bara tacksamma för äldre utan faktiskt för de flesta.

Lösresårstrumpor Smalrandig...

79,00 kr Pris

Snälla strumpor mot både fötter och resterande kropp är inte alltid så lätt att hitta, men dessa strumpor med lös resår är faktiskt just detta!

Raggsockor 2-pack Grå

89,00 kr Pris

De klassiska gråmelerade raggsockorna kan aldrig bli fel. Dessa tidlösa favoriter är lika rätt år efter år vilket gör dem till ett måste i strumplådan.

Stödstrumpor Bambu Vit

99,00 kr Pris

Funktionella och otroligt bekväma stödstrumpor i bambu. Dessa vita stödstrumpor är tillverkade i 61% bambu vilket medför en mjuk och len känsla om fötterna.

  • På rea!

Stödstrumpor Blommig

76,00 kr Baspris 89,00 kr -13,00 kr Pris

Snygga och mönstrade stödstrumpor som ser ut som helt vanliga strumpor på dina fötter.

Stödstrumpor Hjärtan

89,00 kr Pris

 Dessa vita södstrumpor med hjärtan på är perfekta för dig som vill ha ett par lite roligare stödstrumpor som inte sticker ut allt för mycket.

Stödstrumpor Prickig Rosa

89,00 kr Pris

Dessa lekfulla och prickprydda stödstrumpor ger ett roligt och personligt intryck samtidigt som de tar hand om dina fötter och ben.

Stödstrumpor Prickiga

89,00 kr Pris

Dessa prickiga strumpor gör det helt plötsligt kul att köpa stödstrumpor!

Stödstrumpor Randig...

79,00 kr Pris

Stödstrumpor låter kanske inte så smickrande, men med dessa randiga stödisar på dina fötter blir du faktiskt riktigt snygg!

Stödstrumpor Randig...

79,00 kr Pris

Stödstrumpor klass 1, som passar lika bra på resan som till vardags. Motverkar blodproppar och minskar risken för åderbråck samtidigt som dem gör benen piggare.