Lista på produkter efter tillverkare Topeco

Quality since 1948

Kvalitet. I livets alla aspekter. Både livskvalitet och kvalitet på vad vi konsumerar. På Topeco har kvalitetsbegreppet alltid stått i fokus. Alltsedan Nils Tholén startade upp sin butik för stumpor i Ulricehamn redan 1948. Butiken utökades snart med ett stickeri för kvalitetsstumpor, Topeco Strumpfabrik föddes.

Kvalitet är också god passform och bra design. Vi följer noga livsstilstrenderna och den senaste utvecklingen inom design, mönster och funktionella material. Och anpassar oss ständigt till den senaste tillverkningstekniken.

 

Allt i syfte att kunna erbjuda accessoarer med hög kvalitet till kommersiella priser. Kvalitet är ledordet i allt vi gör nu och i framtiden - allt sedan Topeco grundes år 1948. 

Det finns 209 produkter.

Visar 1-24 av 209 objekt

Bambustrumpor Prickig Brun

59,00 kr Pris

Silkeslent mjuka och lyxiga bambustrumpor från Topeco. Strumporna är mörkt bruna med vita prickar samt khakigröna detaljer vid resår och tår.

Bambustrumpor Prickig Plommon

59,00 kr Pris

Fantastiskt mjuka och sköna bambustrumpor från Topeco. De har en plommonlila botten med marinblå prickar samt khakigröna detaljer vid tårna samt högst upp på resåren.

Bambustrumpor Topeco Lila

59,00 kr Pris

En stilren design i djupt mörklila och diskreta vita prickar gör dessa strumpor från Topeco till ett snyggt och användbart alternativ i strumplådan.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Eleganta strumpor i fantastiskt mjuk bambuviskos för de där dagarna när du vill känna dig lite extra välklädd.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Lika sköna som gröna. En kort beskrivning, men som faktiskt säger väldigt mycket om dessa bambustrumpor.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Prickiga strumpor i en färgkombination som sticker ut ur mängden gör dessa strumpor både roliga och intressanta.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Ett småprickigt mönster i kombination av en tidlös färgkombination och mjuk bambuviskos gör dessa strumpor till ett självklart val.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Strumpor som dessa är inte lätta att hitta. Bekväma som få och minst lika snygga att titta på.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

En stilren design i kombination med optimal komfort gör dessa strumpor till ett självklart val.

Bambustrumpor Topeco Vinröd

59,00 kr Pris

Bambustrumpor är utan att överdriva våra fötters nya bästa vänner! De otroligt mjuka och lena bambufibrerna gör att fötterna omfamnas betydligt behagligare och skonsammare än i vanliga strumpor. Dessutom har de även många fördelaktiga aspekter vad gäller hälsoperspektiv. Bambun har en fantastisk förmåga att dra åt sig fukt som gör att dina fötter hålls torra mycket längre än i andra strumpor. Detta tillsammans med bambuns naturligt antibakteriella egenskaper minskar även risken för fotsvamp. Så har du problem med fuktiga och illaluktande fötter är bambustrumpor som dessa snyggingar från Topeco ett utmärkt alternativ!

Dessa bambustrumpor finns även i lila.

Finstrumpor Topeco Marin

55,00 kr Pris

Marinblå finstrumpor från Topeco är tillverkade i merceriserad bomull vilket ger en extra fin lyster och struktur. 

Finstrumpor Topeco Svart

55,00 kr Pris

Dessa svarta finstrumpor från Topeco har en extra fin lyster och struktur tack vare den merceriserade bomullen. Merceriserad bomull är även både slätare och mer slittålig än vanlig bomull. Perfekta strumpor för alla tillfällen alltså, men framför allt när du vill hålla dig extra välklädd och bekväm. Dessutom har dessa strumpor en extra hög resår som blir en väldigt snygg detalj utseendemässigt, men som också ser till att strumporna sitter på plats mjukt och behagligt.

Dessa strumpor i merceriserad bomull finns i storlekarna 38-40 samt 40-44.

Kalsonger Topeco Rosor Blå

129,00 kr Pris

Manligt blommiga kalsonger från Topeco. Den dovt blågrå tonen i kombination med rosmönstret ger dessa kalsonger en sober och välklädd känsla. Trots att dina kalsonger oftast är något du inte visar upp så är det en otroligt härlig känsla att ha ett par snygga och bekväma kalsonger på sig. Så letar du efter ett par trendiga och mjukt behagliga kalsonger så behöver du inte leta längre!

Dessa blommiga favoriter finns även i vinrött.

Kalsonger Topeco Rosor Vinröd

129,00 kr Pris

Varför inte unna dig ett par riktigt snygga kalsonger från Topeco? Trots att dina kalsonger oftast är något som du håller för dig själv är det en härlig känsla att även vara välklädd under kläderna. Den sobert vinröda färgen tillsammans med rosmönstret ger dessa kalsonger en trendig och lyxig känsla. Manliga och moderiktiga kalsonger för alla tillfällen!

Dessa kalsonger från Topeco finns även i blått.

Steps Topeco Dam Svart

49,00 kr Pris

Dessa steps från Topeco är det perfekta valet när du vill ha ett stilrent och osynligt resultat av dina strumpor. De passar utmärkt till exempelvis sneakers och loafers för en mer dressad look. Ett vanligt problem med låga strumpor är att de lätt halkar ner. Detta förhindras dock av en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att dessa steps sitter på plats hela dagen.

Dessa strumpor finns även i vitt. De finns även i herrstorlek i både svart och vitt.

Steps Topeco Dam Vit

49,00 kr Pris

Ibland vill du inte att dina strumpor ska synas. Steps som dessa från Topeco är då ett helt perfekt val. De ger dig ett välklätt resultat när du bär skor såsom sneakers och loafers vilket gör att de passar extra bra under sommarhalvåret. Dessa steps har dessutom en antihalk-funktion på insidan av hälen som gör att de sitter uppe ordentligt på foten hela dagen. Du behöver alltså inte oroa dig för den där obehagliga känslan när strumporna halkar ner. Dessa låga strumpor finns även i svart.

Vi har även dessa steps i herrstorlek i både vitt och svart.

Steps Topeco Svart

49,00 kr Pris

Idag är modet sådant att du gärna får visa upp dina strumpor. Ju mer mönster och färg desto bättre. Men vid de tillfällen du inte vill visa upp dina strumpor är dessa steps från Topeco det självklara valet. Dessa steps är nämligen lågt skurna för att hålla sig osynliga i skor såsom sneakers och loafers. Dessa steps har dessutom en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att strumporna sitter där de ska hela dagen!

Dessa lågt skurna strumpor finns även i vitt.

Steps Topeco Vit

49,00 kr Pris

Steps från Topeco som sitter där de ska hela dagen! Dessa lågt skurna strumpor har nämligen en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att dina strumpor sitter på plats. Nu kan du alltså hålla dig snygg och bekväm hela dagen utan att behöva oroa dig för att strumporna ska glida ner. Dessutom håller dessa strumpor sig osynliga i skor såsom sneakers och loafers för ett stilrent och välklätt resultat.

Dessa steps från Topeco finns även i svart.

Strumpor Invisible Topeco...

49,00 kr Pris

Precis som alla invisible strumpor så är dessa strumpor till för att ge ett osynligt och stilrent resultat i dina skor. 

Strumpor Invisible Topeco...

49,00 kr Pris

Precis som namnet antyder ser dessa strumpor till att hålla sig osynliga i dina lågt skurna skor.

Strumpor Topeco Bambu Marin

59,00 kr Pris

Dessa stilfulla strumpor från Topeco är tillverkade i hela 75 % viskosbambu vilket ger en fantastiskt len och skön känsla mot huden. Förutom att du kommer att känna stor skillnad mot vanliga strumpor vad gäller komfort kommer du också märka stora skillnader på många andra sätt. Bambustrumpor har bland annat en enorm absorptionsförmåga som gör att fuktiga och svettiga fötter avhjälps och hålls torra mycket längre. Detta tillsammans med bambuns antibakteriella egenskaper minskar risken för fotsvamp och håller dina fötter torra, fräscha och friska!

Dessa bambustrumpor från Topeco finns även i en svart kombination.

Strumpor Topeco Bambu Svart

59,00 kr Pris

Bambu blir ett allt mer vanligt material inom klädindustrin tack vare sina unika egenskaper såsom sin fantastiska andnings- och absorptionsförmåga.

Strumpor Topeco Blommig Marin

49,00 kr Pris

Blommigt har aldrig känts mer rätt än nu. Dessa blommiga strumpor med tropiska vibbar från Topeco är därför ett solklart val för oss. Den marinblå botten gör dem dessutom väldigt lätta att matcha med din övriga garderob samtidigt som de gröna bladen och rosa blommorna ger dessa strumpor liv som drar ögonen till sig. Så vad väntar du på? Förläng den där sköna semesterkänslan med dessa Hawaii-inspirerade strumpor idag!