Ankelstrumpor

Ankelstrumpor är perfekta för dig som bär lågt skurna skor och som inte vill att strumporna ska synas. Hos oss hittar du ankelstrumpor för alla möjliga olika behov. Välj bland invislble som är så låga att dem inte sticker upp ovanför skorna, tåstrumpor, låga löparstrumpor och vanliga ankelstrumpor i bomull eller bambu. Fri frakt vid köp över 299:- 

 

Det finns 28 produkter.

Visar 1-24 av 28 objekt

Tunna Ankelstrumpor 5-pack Vit

49,00 kr Pris

Tunna ankelstrumpor i vitt som sitter ordentligt på foten utan att hasa ner! Dessa ankelstrumpor från Take Five är bekväma att bära och ger också ett snyggt och osynligt resultat när du bär lågt skurna skor såsom exempelvis sneakers. De är alltså extra användbara under vår- och sommar perioden när du gärna går barbent. Dessa ankelstrumpor säljes i fempack vilket gör dem till perfekta vardagsstrumpor.

Detta fempack av ankelstrumpor finns även i svart i flera olika storlekar.

  • Reducerat pris

Löparstrumpor Coolmax 2-pack

69,00 kr Baspris 79,00 kr -10,00 kr Pris

Dessa löparstrumpor hjälper dig att hålla dig så effektiv som möjligt under ditt träningspass.

Ankelstrumpor Tunna 5-pack...

49,00 kr Pris

Ankelstrumpor av tunnare kvalitet som ger ett extra smidigt och osynligt resultat i dina skor! Det korta skaftet gör dem användbara året om när du bär lågt skurna skor, men kommer naturligtvis extra väl till hands under den varmare delen av året när vi gärna går barbenta. Dessa ankelstrumpor ger alltså inte bara ett snyggt och osynligt resultat i skorna utan låter dig också undvika den där osmickrande strumpbrännan på benen!

Detta fempack av ankelstrumpor finns även i vitt i flera olika storlekar.

Strumpor Invisible 2-pack...

59,00 kr Pris

Låga strumpor från Walking helt utan skaft ger ett perfekt och osynligt resultat i dina skor.

Ministeps 2-pack Vit

49,00 kr Pris

Vita ministeps från Walking som är våra absolut lägst skurna strumpor.

Strumpor Invisible 2-pack Vit

59,00 kr Pris

Precis som namnet antyder så är dessa strumpor från Walking så lågt skurna att de ger ett stilrent och osynligt resultat i skorna.

Strumpor Invisible Topeco...

49,00 kr Pris

Precis som alla invisible strumpor så är dessa strumpor till för att ge ett osynligt och stilrent resultat i dina skor. 

Bambustrumpor Ankel 3-pack Vit

95,00 kr Pris

Bambustrumpor har snabbt blivit oerhört populärt tack vare den silkeslena och behagliga känslan bambun ger dina fötter. Dessa ankelstrumpor från Walking i bambu är alltså otroligt bekväma att bära. Dessutom låter bambun dina fötter andas vilket ger dig den där svala känslan du önskar dina fötter hela dagen. Bambun har även en väldigt effektiv absorptionsörmåga vilket gör att dina fötter håller sig torra och fria från svett mycket längre än i vanliga strumpor. Dessa ankelstrumpor säljes i 3-pack. Finns även i svart.

Löparstrumpor Svart 2-pack

79,00 kr Pris

Löparstrumpor från C-sole som är specialdesignade för att dina fötter ska hålla sig bekväma under hela din träning.

Strumpor Invisible Topeco...

49,00 kr Pris

Precis som namnet antyder ser dessa strumpor till att hålla sig osynliga i dina lågt skurna skor.

Bambustrumpor Ankel 3-pack...

95,00 kr Pris

Här har vi ankelstrumpor för dig som eftersöker både funktion och komfort. Dessa ankelstrumpor i bambu är nämligen extremt mjuka och sköna att bära och känns som silke mot huden. Bambun är skonsam mot dina fötter och låter dessutom dina fötter andas. Dessutom har den antibakteriella egenskaper som håller fotsvamp och odör borta. Det låga skaftet på dessa bambustrumpor gör dem även väldigt användbara när du vill få ett osynligt resultat i skorna. Dessa ankelstrumpor i Walking säljes i 3-pack. Finns även i vitt.

Löparstrumpor Turkos 2-pack

99,00 kr Pris

När du tränar är det också viktigt att du väljer strumpor efter aktivitet. Dessa träningsstrumpor från C-sole är anpassade för att göra din jogginrunda så behaglig som möjligt. De har nämligen specialdesignade resårstickningar över fot och skaft som gör att strumporna sitter slätt över foten utan att vecka sig. Dessutom har dessa strumpor stötdämpande och extra mjuka frottésulor som håller dina fötter bekväma under hela din aktivitet.

Dessa träningsstrumpor finns även i en cerise kombination i storlekarna 35-38 och 39-42.

Tåstrumpor Yoga / Pilates

99,00 kr Pris

När du tränar är det viktigt att du är så rörlig och flexibel som möjligt - inte minst när det kommer till yoga och pilates.

Ankelstrumpor 5-pack...

64,00 kr Pris

Detta 5-pack av ankelstrumpor är den perfekta kombinationen av tidlösa klassiker. Fem par låga strumpor i stilrent svart, marinblått och vitt.

Steps Topeco Vit

49,00 kr Pris

Steps från Topeco som sitter där de ska hela dagen! Dessa lågt skurna strumpor har nämligen en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att dina strumpor sitter på plats. Nu kan du alltså hålla dig snygg och bekväm hela dagen utan att behöva oroa dig för att strumporna ska glida ner. Dessutom håller dessa strumpor sig osynliga i skor såsom sneakers och loafers för ett stilrent och välklätt resultat.

Dessa steps från Topeco finns även i svart.

Steps Topeco Svart

49,00 kr Pris

Idag är modet sådant att du gärna får visa upp dina strumpor. Ju mer mönster och färg desto bättre. Men vid de tillfällen du inte vill visa upp dina strumpor är dessa steps från Topeco det självklara valet. Dessa steps är nämligen lågt skurna för att hålla sig osynliga i skor såsom sneakers och loafers. Dessa steps har dessutom en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att strumporna sitter där de ska hela dagen!

Dessa lågt skurna strumpor finns även i vitt.

Tåstrumpor Ankel Svart

79,00 kr Pris

Med dessa svarta tåstrumpor på dina fötter kommer varken du eller dina fötter att bli besvikna!

Ankelstrumpor 3-pack Svart

49,00 kr Pris

Svarta ankelstrumpor från Zent i 3-pack. Funkar varje dag i sommar eller på utlandsresan.

Ankelstrumpor Bambu Svart

30,00 kr Pris

Våra ankelstrumpor av bambu låter dina fötter andas och absorberar minst tre gånger mer fukt än bomull.

  • På rea!

Tåstrumpor Ankel Turkos

68,00 kr Baspris 79,00 kr -11,00 kr Pris

När du väljer strumpor kan det vara kul att välja något färgglatt för att pigga upp lite i vardagen, men glöm för den delen inte bort att även glädja dina fötter.

Tåstrumpor Ankel Randig Turkos

79,00 kr Pris

Tåstrumpor kan verka fånigt, men har trots sitt lite roliga utseende många både hälsovänliga och anatomiskt gynnsamma egenskaper.

Tåstrumpor Ankel Randig...

79,00 kr Pris

Det är lätt att döma ut tåstrumpor på grund av sitt lite roliga utseende, men de flesta som provar dem blir faktiskt väldigt positivt överraskade!

Ankelstrumpor Sneakers...

49,00 kr Pris

Här har vi ett par ankelstrumpor från Capital som är lika bekväma som att köpa strumpor online. Väldigt bekväma med andra ord! De är lite tjockare i kvalitén och har invändig frottésula vilket gör dem otroligt mjuka och sköna att bära. Ett par riktiga favoriter hos oss på Strumpbudet. Strumporna finns i vitt och säljs i 2-pack.

Ankelstrumpor och sneakersstrumpor

Ankelstrumpor och sneakersstrumpor är en kortare strumpmodell som går till ankeln.
Strumporna används med fördel till lågt skurna skor, såsom sneakers, loafers och löparskor.
En av fördelarna med att använda invisiblestrumpor är att de inger en känsla av att vara utan strumpor, samtidigt som de bibehåller strumpornas skyddande funktion för fötterna.
Invisiblestrumpor och ministeps är ännu lägre än vanliga ankelstrumpor. Perfekt för att döljas i skorna.

Material

Materialen som ankelstrumporna och sneakersstrumporna vanligtvis är tillverkade
av är bland annat naturmaterial som bomull, men också konstfiber som polyamid och polyuretan-fiber som elastan.
Genom att kombinera dessa material blir strumporna både slitstarka, får en andningsförmåga samtidigt som de är mjuka och elastiska.
I vissa fall kan strumporna dessutom ha en speciell silikonkant vid hälen för att de ska sitta så bra på fötterna som möjligt.
Strumporna kan även vara tillverkade av olika typer av ull och nylon, vilket gör att de formar sig bra efter fötterna
samtidigt som de har en god förmåga att transportera bort fukt och ser till så att fötterna håller sig torra.
Då strumporna är en lägre modell, samt ofta är tillverkade av svala material, innebär det att de passar utmärkt att använda vid högre temperaturer.
Av den anledningen är det också vanligt att kombinera ankelstrumporna med svalare plagg som kortbyxor, kortare byxdresser eller kjolar.
Det går också bra att använda de vid träning, såsom vid löpning, då de sitter bra på fötterna och gör så att fötterna håller en jämn temperatur.


Att matcha strumpor med sin outfit

    Det finns olika sätt att matcha sina strumpor med sina skor och kjol eller byxor, och hur matchningen görs beror på flera olika faktorer.
När det kommer till att matcha ankelstrumpor och sneakersstrumpor med sin outfit är det vanligast att använda samma färg på strumpan som på skorna.
Om man exempelvis har på sig svarta skor matchar man det enkelt med ett par svarta strumpor, detsamma gäller för samtliga färger.
Anledningen till detta är för att strumporna ofta är menade att synas så lite som möjligt, och genom att använda samma färg
på strumporna som på skorna bidrar man till just denna effekt.

    De matchas med fördel till kortare plagg, såsom kortbyxor eller kjolar som inte går ner till fötterna. I och med att mini steps är utformade för att synas så lite som möjligt kan det också vara bra att ha i åtanke vilka skor man väljer att bära.
Till sneakers och andra ledigare typer av vardagsskor passar ankelstrumpor utmärkt – medan till vissa andra typer av lågt skurna skor, såsom eleganta finskor eller polerade skinnskor, kan andra strumpsorter passa bättre.
Detsamma gäller för den övriga klädseln man har på sig: Sneakers kan sägas passa bäst till mer vardaglig klädsel,
medan andra skor – och strumpor – kan passa bättre till klädsel som kostym och uniform.

    Om man använder invisiblestrumpor till exempelvis kostymskor tillsammans med långa kostymbyxor kan det skapa en uppfattning om att man inte har på sig strumpor alls. När det gäller traditionella strumpor, som går något längre upp på smalbenet är det vanligt att använda samma färg – och gärna liknande nyans – som byxorna eller kjolen som används har. Det går också att matcha strumpornas färg med färgen på skorna.
Tanken bakom detta är att övergången mellan byxorna eller kjolen och skorna blir mer dynamisk genom att färgerna flyter in i varandra,
vilket gör att det inte uppstår en skarp kant mellan de olika plaggen.

   I vissa fall kan det också gå att använda en kontrasterande färg för att göra sin outfit lite mer intressant. Det fungerar även att använda strumpor i en färg som återfinns i någon detalj i ens resterande klädsel såsom färgen på överdelen eller slipsen,
på så sätt bildas ett övergripande och tematiskt helhetsintryck.