Arbetsstrumpor

Våra arbetsstrumpor kommer från At Work och är speciellt framtagna för att vara extra slittåliga och har alltid förstärkta fotsulor för att ge dina fötter en välbehövd dämpning i ditt arbete. Vi har dessutom arbetsstrumpor i både bomull och ull för att passa alla tider på året!

 

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Arbetsstrumpor Thermal 2-pack

89,00 kr Pris

Arbetsstrumpor är speciellt utvecklade för att du och dina fötter ska hålla sig både varma och bekväma så länge som möjligt.

  • På rea!

Raggsockor "Norskesockan"...

94,00 kr Baspris 99,00 kr -5,00 kr Pris

Norskesockan från Walking säljes i 2-pack och är ett perfekt exempel på riktiga klassiker till ullstrumpor som man bara måste ha hemma.

Arbetsstrumpor Ull

55,00 kr Pris

Arbetsstrumpor i ull från Walking är designade med en passform för att klara av långa och hårda arbetspass utan att bli obekväma.

Arbetsstrumpor At Work 2-pack

89,00 kr Pris

Har du ett aktivit jobb som kräver lite extra av din strumpor? Då ska du testa de här arbetsstrumporna från At Work! De är speciellt framställda för aktiva människor och är framtagna för att tåla lite mer slitage än ett par vanliga sockar. Strumporna har förstärkta fotsulor som förutom att göra strumporna extra slitstarka också ger dina fötter en viss dämpning i ditt arbete. Säljs i 2-pack.

Arbetsstrumpor Ull Marin...

99,00 kr Pris

Varma arbetsstrumpor som säljs i 2-pack är för dig som kräver lite extra utav dina strumpor.

Arbetsstrumpor Coolmax 2-pack

139,00 kr Pris

Har du ett aktivt jobb som sliter på både strumpor och fötter? Då är våra arbetsstrumpor från At Work något för dig!

Arbetsstrumpor 2-pack

89,00 kr Pris

Arbetsstrumpor från At Work är speciellt framtagna för att tåla extra slitage utan att för den delen tumma på komforten. 

At Work Arbetsstrumpor...

129,00 kr Pris

Har du ett aktivit jobb som sliter på dina stackars fötter? Då ska du testa de här arbetsstrumporna från At Work! De är speciellt framställda för aktiva människor och är extra slitstaka samtidigt som de är väldigt bekväma. Strumporna har förstärkta fotsulor som ger en viss dämpning när du rör dig. Dessutom innehåller de coolmax som gör att strumporna andas och håller dina fötter torra och fräscha!

Arbetsstrumpor Marinblå

49,00 kr Pris

Vilka strumpor du väljer beroende på situation har stor betydelse vad gäller både komfort och rörlighet. Dessa arbetsstrumpor är specialanpassade för dig med slitsamt och stående arbete. De har en kraftig och mjuk frottésula för tår och häl som ger både dämpning och extra bekvämlighet. Dessutom har de ribbade resårstickningar runt mitten av foten samt runt skaftet som gör att strumpan anpassar sig efter fötternas form. Tack vare detta behåller du flexibiliteten i fötterna samtidigt som dina strumpor sitter helt perfekt hela dagen.

Dessa arbetsstrumpor i marinblått finns i storlekarna 39-42, 43-45, 46-48.

Arbetsstrumpor At Work 3-pack

99,00 kr Pris

Har du ett aktivit jobb som kräver lite extra av din strumpor? Då ska du testa de här arbetsstrumporna från At Work! De är speciellt framställda för aktiva människor och är framtagna för att tåla lite mer slitage än ett par vanliga sockar. Strumporna har förstärkta fotsulor som förutom att göra strumporna extra slitstarka också ger dina fötter en viss dämpning i ditt arbete. Säljs i 3-pack.