Barnstrumpor online

Barnstrumpor

Här hittar du vårt utbud av barnstrumpor från välkända

varumärken som exempelvis Disney med priser från 25kr!

På Strumpbudet har du alltid fri frakt vid köp över 299kr.

Det finns 20 produkter.

Visar 1-20 av 20 objekt

Strumpor Barn Miko Jr

69,00 kr Pris

Chatty Feet tillverkar roliga strumpor med karaktärer och personlighet för hela familjen. Detta är Miko, en busig och härlig liten tjej med mycket energi. Miko älskar att leka och ser gärna att så många som möjligt är med. Med henne är det alltid full fart och fläkt och en sak är säker - du får aldrig en tråkig stund när Miko är med! Mikos busiga leende pryder både ovan- och undersidan av dessa strumpor för en extra lekfull känsla. Naturligtvis är dessa roliga strumpor tillverkade i mjuk, kammad bomull för extra komfort och bekvämlighet för minstingarnas fötter.

  • På rea!

Julstrumpor 2-pack Barn

36,75 kr Baspris 49,00 kr -25% Pris

Perfekta barnstrumpor för julens alla tillfällen. Ett par härligt juliga strumpor med söta renar på och ett par i randigt i både rött och grått som passar lika bra även resten av året. Dessutom är de tillverkade i en mjuk och skön bomullsblandning för att barnens fötter ska hålla sig så bekväma som möjligt. Strumporna säljes i 2-pack och finns i två olika storlekar.

Ankelstrumpor Randig Cerise...

22,00 kr Pris

Randiga barnstrumpor i vitt och färgglatt cerise. Dessa ankelstrumpor av bomull är tunna och smidiga att ha på sig vilket också gör dem svala och behagliga. De passar därför perfekt till sommarens alla äventyr då barnen ofta har lågt skurna skor på sig. Tack vare den mjuka resåren behöver du inte heller oroa dig för att de ska sitta åt för hårt runt de små anklarna. Resåren sitter nämligen åt precis lagom hårt och ser till att dessa ankelstrumpor sitter uppe ordentligt utan att klämma åt. Funktionella och användbara barnstrumpor med andra ord.

Ankelstrumpor Randig Korall...

22,00 kr Pris

Svala och sköna ankelstrumpor för barnens alla äventyr. Dessa mjuka och behagliga ankelstrumpor i bomull är relativt tunna vilket ger ett smidigt resultat i skorna. Det gör dem även väldigt användbara under sommaren då man gärna vill hålla fötterna extra svala. Tack vare den fräscha färgkombinationen av vitt och korall känns dessa barnstrumpor lekfulla och härliga att titta på. Perfekta barnstrumpor för lågt skurna skor!

Barnstrumpor Snobben Randig

25,00 kr Pris

Randiga barnstrumpor med snobben som motiv. Finns i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 och 35-38. 

Ankelstrumpor Randig Gul Barn

22,00 kr Pris

Solgult randiga barnstrumpor för sommarens alla utflykter. Dessa tunna och mjuka ankelstrumpor för barn är smidiga och sköna att ha på sig. Tack vare den behagliga bomullen låter de även fötterna andas och håller dem svala när det är varmt. Dessa ankelstrumpor har en lagom åtsittande resår vilket gör att de sitter uppe ordentligt utan att sitta åt för hårt. Perfekta barnstrumpor för lågt skurna skor såsom sneakers och tygskor.

Ankelstrumpor Randig Blå Barn

22,00 kr Pris

Mjuka ankelstrumpor i bomull som ser till att våra små krabaters fötter är svala och bekväma. Tack vare att dessa ankelstrumpor är tunna är de också smidiga och behagliga att ha på sig. Det låga skaftet gör strumporna osynliga i lågt skurna skor och passar utmärkt för exempelvis sneakers och tygskor. Resåren på dessa barnstrumpor känns mjuk och behaglig runt ankeln och ser till att strumporna sitter uppe ordentligt utan att för den delen sitta åt. Dessa blåvitrandiga barnstrumpor finns även i flera andra färger. Bland annat i  turkost.

Barnstrumpor Snobben Grå

25,00 kr Pris

Grå barnstrumpor med snobben som motiv. Finns i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 och 35-38. 

Ankelstrumpor Randig Turkos...

22,00 kr Pris

Randiga barnstrumpor i en fräsch och lekfull färgkombination av turkost och vitt. Dessa ankelstrumpor för barn är tillverkade i mjuk och skön bomull och är något tunnare i kvalitén. Detta gör dem bekväma och smidiga att ha på sig samtidigt som de håller fötterna svala. Ankelstrumpor som dessa är perfekta för exempelvis sneakers och tygskor som har lite lägre skaft.

Dessa barnstrumpor finns i flera olika färger. Du hittar dem exempelvis i gult och korall.

Barnstrumpor Snobben Svart

25,00 kr Pris

Svarta barnstrumpor med snobben som motiv. Finns i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 och 35-38. 

  • På rea!

Raggsockar Ull Barn Mörkgrå

62,10 kr Baspris 69,00 kr -10% Pris

Mörkgrå raggsockor är riktiga klassiker som aldrig går ur tiden. Dessa raggsockar i hela 80% ull finns i flera olika storlekar för de minsta i familjen och passar lika bra till pojkar som flickor. Förutom att ullen värmer barnens små fötter väldigt effektivt gör de också dessa raggsockar extra slittåliga. Tack vare ullens fantastiska absorptionsförmåga suger dessa raggsockar också upp väldigt mycket fukt utan att för den delen kännas fuktiga. Barnen kan alltså leka omkring utomhus med både torra och varma fötter trots att lite snö hittar in i skorna!

Dessa varma strumpor för barn finns även i lila och vinrött i flera olika storlekar.

Disney Barnstrumpor Kalle...

25,00 kr Pris

Svarta barnstrumpor från Disney med Kalle Anka som motiv. Finns i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 och 35-38.

Disney Barnstrumpor Kalle...

25,00 kr Pris

Röda barnstrumpor från Disney med Kalle Anka som motiv. Finns i flera olika färger i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 och 35-38.

Raggsockar Ull Barn 2-pack

79,00 kr Pris

Raggsockar i ull är fötternas bästa vänner i vinterkylan! Dessa raggsockar i ullblandning värmer barnens fötter under alla utflykter vintern har att bjuda på. De är lika perfekta för skridsko- och skidåkning som till mysiga promenader i skogen. Raggsockarna är stickade i en klassiskt ribbad design i tidlöst grått och vitt som passar lika bra till pojkar som flickor. Självklart har vi dessa raggsockar i flera olika storlekar så att alla småttingar i familjen kan hålla sina fötter varma i vinterskorna! Säljes i 2-pack.

Strumpor Barn Grrrril Jr

69,00 kr Pris

Med våra roliga strumpor från Chatty Feet blir det en lätt match att klä på barnen sina strumpor. Chatty Feet skapar nämligen strumpor med olika personligheter som är roliga att klä på sig. Detta är Grrrril Jr. Han är en mästare på att smyga och gömma sig. En skicklig och busig liten krabat som alltid vill vara med och leka. Denna lilla mästertjuv i ögonbindel pryder både ovan- och undersida av dessa barnstrumpor så att Grrrril Jr. alltid har koll!

Barnstrumpor Skönhetssmurf...

25,00 kr Pris

Ljusblå barnstrumpor med en av de härliga smurfarna som motiv. Finns i storlekarna 27-30, 31-34 och 35-38. 

Raggsockar Ull Barn Lila

69,00 kr Pris

Ullen har många bra egenskaper som är extra tacksamma just till barnens raggsockar. Förutom att ullen värmer fötterna väldigt bra har den också en enorm absorptionsförmåga vilket gör att dessa raggsockar kan dra åt sig fukt utan att för den delen kännas blöta. Det gör alltså ingenting om det yr in lite snö i stövlarna när barnen leker - fötterna hålls varma ändå. Dessa lila raggsockar i hela 80% ull är inte bara praktiska utan också väldigt snygga och känns roligare för småttingarna att klä på sig! Dessutom är de rejält stickade och väldigt mjuka och sköna att ha på sig. Riktiga vinnare till strumpor helt enkelt.

Dessa strumpor finns även i vinrött och mörkgrått för barn.

  • På rea!

Raggsockar Ull Barn Vinröd

69,00 kr Pris

Färgade raggsockar gör vardagen lite roligare - inte minst för barnen! Dessa vinröda raggsockar är stickade i hela 80% ull och passar lika bra till pojkar som till flickor. Ull är väldigt slittåligt vilket är extra tacksamt för barnens raggsockar. Dessutom värmer de deras fötter väldigt effektivt och har en fantastisk absorptionsförmåga. Dessa raggsockar drar alltså åt sig snö och fukt som letar sig in barnens stövlar utan att för den delen kännas blöta. Barnens fötter hålls alltså både torra och varma trots lek och stoj ute i snön! 

Dessa varma strumpor för barn finns även i lila och mörkgrått.

Barnstrumpor Multi 5-pack

69,00 kr Pris

Få saker används och slits så flitigt som barnstrumpor. Ett storpack som detta med fem par strumpor i flera olika färger är därför helt perfekt för barnfamiljen! I detta 5-pack ingår 2 par strumpor i marinblått, 2 par i vitt samt ett par i rött. Fyra par i basfärger för att passa till alla tänkbara tillfällen och ett par lite gladare strumpor som matchar den lekfulla och stojiga vardagen!

Dessa barnstrumpor finns i storlekarna 23-26, 27-30, 31-34 samt 35-38.