Miljövänliga strumpor

Miljövänliga strumpor - Eko

Vi presenterar stolt vårt senaste tillskott bland våra varumärken här på Strumpbudet - ekovänliga Braintree. Braintree grundades i Australien, men har nu sin bas i London.

Vi presenterar stolt vårt senaste tillskott bland våra varumärken här på Strumpbudet - ekovänliga Braintree. Braintree grundades i Australien, men har nu sin bas i London.

De har riktat in sig på kläder som endast är tillverkade av miljövänliga naturmaterial såsom bambu, organisk bomull och hampa. Vi är otroligt glada över att sedan i november kunna erbjuda ett stort utbud av deras bambustrumpor här hos oss.

Sortimentet erbjuder alltifrån välbehövliga basfärger till sprudlande färger och mönster för både män och kvinnor.

Deras strumpor är silkeslent mjuka och skonsamma mot huden och erbjuder unik design av färg- och mönsterkombinationer som gör att du sticker ut ur mängden. 

Obs BrainTree har nu bytt namn till Thought

Thought

Bland våra populäraste bambustrumpor har ni tidigare hittat miljömedvetna Braintree som enbart satsat på ekologiska naturmaterial i sina produkter.

Braintree har nu bytt namn till Thought för att förtydliga deras grundidé ännu mer - nämligen tanken på naturen.

Bambun har antibakteriella egenskaper och en fantastisk absorberingsförmåga som tillsammans ser till att våra fötter håller sig torra och fräscha mycket längre än i vanliga strumpor.

Prickiga Bambustrumpor Hallon

Bambustrumpor Prickig Hallon, 69 kronor.

Dessutom ser de antibakteriella egenskaperna till att bambun inte behöver något bekämpningsmedel vid odlingen. Bambun kräver heller ingen konstbevattning eller konstgödsling vilket gör den mycket miljövänligare än bomullen. Thought har därför valt att lägga mest krut på just bambu och bambustrumpor som alltså är både ett hälsosammare och miljövänligare alternativ.

Bambustrumpor Igelkott

Bambustrumpor Igelkott, 69 kronor.

Vi är glada att kunna presentera mängder av deras nya fantastiska strumpor i olika mönster och färger för både henne och honom. Här nedan ser ni några av de senaste strumporna som kommit upp i shoppen. Det kommer även att komma upp ännu fler inom kort!

Randiga bambustrumpor Senapsgul

Bambustrumpor Randig Senapsgul, 69 kronor.

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Agusti September Oktober November December