John Henric

John Henric står för en vision av lyx och elegans och erbjuder strumpor i stor variation. Deras strumpor karaktäriseras av glada mönster av färger och av genomgående bra kvalitet. Strumporna tillverkas i Milano och skapas alltid med ett mål av bästa möjliga passform och komfort!

 

Det finns 57 produkter.

Visar 1-24 av 57 objekt

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Passa på att ta ut svängarna lite extra med dina strumpor! Vardagen blir faktiskt ganska mycket roligare då. Dessa smalrandiga strumpor från John Henric i alla möjliga olika färger gör dem dessutom lätta att matcha och livar upp vilken outfit som helst. Precis som alla andra strumpor från John Henric sitter de också helt perfekt på foten - precis som om de vore gjorda för just dig. 

Som alltid köper du 3 par valfria strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Prickiga strumpor är glada strumpor tycker vi. Dessa prickiga strumpor från John Henric med marinblå bas får dessutom extra karaktär tack vare en utmärkande röd tå, häl och resår. Marinblått och rött är en härligt klassisk kombo som alltid känns lika fräsch. Då dessa strumpor kommer från John Henric kan du dessutom vara säker på att du får ett par strumpor med fantastisk passform. Dessutom sitter de lika bra hela dagen utan att töja sig och tappa formen.

Hos oss köper du alltid 3 par valfria strumpor från John Henric för 149 kronor.

John Henric Strumpor Prickig

69,00 kr Pris

Dessa strumpor med prickar från John Henric påminner nog oss alla om stjärnhimlen. Ett par glada strumpor med andra ord som lättar upp lite extra under de där kalla och mörkare dagarna. Dessutom kan man alltid vara säker på att strumpor från John Henric sitter som en smäck på foten. Deras strumpor har en utmärkt passform som gör att strumporna sitter som de ska hela dagen utan att säcka ihop. En bra investering till strumpsamlingen alltså!

Mixa 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor!

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Strumpor för dig som vill ha något utöver det vanliga. Dessa strumpor med marinblå botten är stilrena och användbara, men tack vare det snygga blommönstret sticker de också ut ur mängden. John Henric satsar alltid på snygg design och roliga mönster på sina strumpor, men försummar aldrig passformen. Deras strumpor sitter otroligt snyggt och skönt på foten vilket är ett stort plus!

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Något diskretare strumpor, men tack vare färgkombinationen och den oregelbundna formen på prickarna känns de ändå intressanta och lekfulla. Strumpor för dig som vill ha något annorlunda, men som kanske inte vill sticka ut allt för mycket. Dessa strumpor kommer från John Henric så du kan vara säker på att du får ett par strumpor av god kvalité. Dessutom har de utmärkt passform som gör att de sitter som de ska hela dagen lång.

John Henric Strumpor Rutig...

69,00 kr Pris

Det råder väl ingen tvekan om att golfrutiga strumpor är riktiga klassiker som aldrig går ur tiden. Men söker man något lite roligare finns även denna tidlösa variant i lite gladare och roligare färgkombinationer. Som till exempel dessa gröna drömmar från John Henric! Dessa användbara favoriter finns även i en mer klassisk blå färgkombination.

Köp 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor!

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Strumpor av kvalitet som håller länge och som dessutom sitter perfekt på foten. Bättre än så kan man nog inte beskriva John Henrics strumpor på. Den mörkgröna och diskreta färgen på dessa strumpor gör dem dessutom väldigt användbara och tål att användas om och om igen! Perfekta strumpor för dig som vill ha ett par stilrena strumpor, men med en gnutta färg. Komplettera gärna med flera enfärgade och/eller mönstrade strumpor från John Henric.

Som vanligt köper du 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor Golf...

69,00 kr Pris

Golfrutiga strumpor är riktiga klassiker som hör hemma i var mans strumpsamling. Vet du inte vad du ska ta på dig på fötterna? Då är golfrutiga strumpor ett perfekt alternativ. De är välklädda och passar lika bra på golfbanan som till kontoret. Dessa golfrutiga strumpor från John Henric är även designade i olika nyanser av blått som gör dem ännu mer användbara. Dessutom har John Henrics strumpor en passform som gör att de sitter som om de vore gjorda för just dig.

På Strumpbudet köper du alltid 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Är du precis som oss och tycker om blommigt, men vill kanske inte sticka ut allt för mycket? Då är dessa blommiga strumpor från John Henric perfekta för dig! Med ett blommönster i marinblått och med en turkos botten känns dessa strumpor både användbara och manliga. Och du vet väl att John Henrics strumpor sitter som en dröm på foten? Dessutom sitter de lika bra hela dagen!

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Blå strumpor är lika med användbara strumpor. Men användbara strumpor behöver för den delen inte betyda tråkiga strumpor! Dessa fotvänner från John Henric får liv tack vare kombinationen av de olika nyanserna av blått. Den skarpa ljusblå tonen mot den marinblå bottnen ger strumporna karaktär som gör att de känns både trendiga och användbara. De finns även i en snygg och klassisk marinblå och röd färgkombination.

Missa inte! Du köper alltid 3 par valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Randiga strumpor kan man aldrig få för många av. Så varför inte investera i dessa smalrandiga strumpor från John Henric? Med John Henric kan du vara säker på att du får ett par strumpor som håller och som dessutom sitter perfekt på foten. Kombinationen av marinblått och mintgrönt känns dessutom väldigt fräsch och användbar. Slittåliga och snygga strumpor med andra ord. 

Dessa randiga strumpor finns även i ljusblått, orange och rött. Och som vanligt köper du 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor Randig...

69,00 kr Pris

Färgglatt i kombination med randigt är alltid lyckat! Dessa randiga strumpor från John Henric i glatt orange, rött, grönt och blått kan alltså inte bli annat än en succé. De oregelbundna storlekarna på ränderna tillför en extra busighet till strumporna som får dem att skilja sig från många andra mer klassiskt randig strumpor. Dessutom sitter John Henrics strumpor fantastiskt bra på foten. De är otroligt sköna att bära och sitter på plats hela dagen utan att töja sig och säcka ihop.

Du vet väl att du alltid köper 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor?

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Färgade strumpor är ett roligt alternativ för dig som vill ha något lite mer vågat på fötterna, men som samtidigt vill hålla det ganska enkelt. Dessa lila strumpor är perfekta för just detta samtidigt som de är väldigt bekväma att bära. John Henric är nämligen väldigt noga med passformen på sina strumpor som sitter helt perfekt på foten!

Köp 3 par för 149kr! Gäller alla strumpor från John Henric.

John Henric Strumpor Rutig Blå

69,00 kr Pris

En liten förnyad variant av den klassiskt golfrutiga strumpan skulle man kanske kunna säga. Men istället för det originella rutiga mönstret på skaftet av strumporna har John Henric valt att göra hela strumporna rutiga. Ursnyggt tycker vi! Färgkombinationen av olika nyanser av blått gör dem dessutom otroligt användbara och välklädda. Och precis som vanligt när du köper ett par strumpor från John Henric kan du vara säker på att du får ett par strumpor som sitter otroligt snyggt och bekvämt på foten. 

Här på Strumpbudet köper du alltid 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor. Det är bara att mixa och matcha!

John Henric Strumpor Rutig...

69,00 kr Pris

Här har vi ett par strumpor för dig som gillar att sticka ut. Ursnygga strumpor från John Henric i ett härligt rutmönster i marinblått, knalligt gult och orange. I kombination med den gröna resåren, hälen och tån blir dessa strumpor välklädda samtidigt som de är roliga att kolla på. En dressad färgklick i vardagen med andra ord. Tycker du om dessa strumpor och vill variera med en annan färg så finns dessa rutiga favoriter även i en minst lika snygg blå kombination.

Glöm inte att du alltid köper 3 valfria par strumpor från John Henric för 149 kronor!

John Henric Randiga...

69,00 kr Pris

Här har vi ett par strumpor för dig som vill ta hand om dina fötter lite extra! Dessa randiga strumpor från John Henric sitter nämligen perfekt på foten och är mjuka och sköna mot huden. Marinblått och rött är dessutom en klassisk färgkombination som känns lika rätt året om. Stilfulla och användbara strumpor helt enkelt! 

Köp 3 par för 149kr! Gäller alla strumpor från John Henric.

John Henric Strumpor Randig...

69,00 kr Pris

Orange är en glad färg som gärna syns och synas tycker vi att du ska göra med ditt val av strumpor! Dessa härliga strumpor från John Henric syns på lång väg med sina orangea ränder, men tonas samtidigt ner en aning av de olika blåa tonerna. Detta gör att dessa strumpor är färgglada, men ändå lättburna. John Henrics strumpor har dessutom en perfekt passform som gör att strumporna sitter på plats hela dagen.

På Strumpbudet köper du alltid 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor.

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Blommigt ses ofta som kvinnligt, men dessa blomprydda strumpor från John Henric tycker vi är hur manliga som helst! Den röda botten i kombination med de marinblå blommorna gör att mönstret neutraliseras och sticker ut lagom mycket. Dessutom är de otroligt sköna att bära tack vare John Henrics perfekta passform. Deras strumpor sitter som en smäck utan att rynka och töja sig. Så vad väntar du på? Var nu en riktig man och våga blommigt!                                                                                                                                                    Dessa blommiga strumpor finns även i en blå variant. John Henrics strumpor är i onesize och passar dig med storlek 42-45.

John Henric Mönstrade...

69,00 kr Pris

Strumpor med palmer från John Henric påminner nog oss alla om semestertider och varmare breddgrader. Ett par glada strumpor med andra ord som lättar upp lite extra under de där kalla och mörkare dagarna. Dessutom kan man alltid vara säker på att strumpor från John Henric sitter som en smäck på foten. Deras strumpor har en utmärkt passform som gör att strumporna sitter som de ska hela dagen utan att säcka ihop. En bra investering till strumpsamlingen alltså!

Mixa 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor!

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Mönstrade strumpor är en stor trend bland män idag. Ju mer utstickande färger och mönster desto bättre! Dessa strumpor i paisleymönstrat från John Henric är riktiga trendsättare som gör dig helrätt i vår och sommar. Dessutom gör passformen och den utmärkta kvaliteten att de känns exklusiva att bära. Du kan alltid lita på John Henric!

Köp 3 par för 149kr! Gäller alla strumpor från John Henric.

John Henric Strumpor...

69,00 kr Pris

Med strumpor från John Henric är du alltid välklädd. Dessa smalrandiga strumpor med ränder i alla möjliga olika färger känns lekfulla utan att för den delen tappa stilen. De diskreta färgerna i blått, grått och beige kombinerat med bara en gnutta starkare färger gör att de fortfarande känns välklädda. Dessa strumpor passar därför precis lika bra när du ska vara välklädd på kontoret som till vardags med ett par jeans.

Glöm inte! Hos oss köper du alltid 3 par valfria strumpor från John Henric för 149 kronor.

John Henric Strumpor Randig...

69,00 kr Pris

Starka färger och mönster i all ära, men ibland vinner enkelheten. Dessa stilrena strumpor från John Henric har en diskret marinblå botten som kombineras med en gnutta färg i form av ränder i olika kulörer. Detta gör att strumporna känns välklädda samtidigt som de sticker ut ur mängden. John Henric står inte bara för sofistikerat mode utan även för en fantastisk passform. Deras strumpor sitter helt perfekt på foten utan att rynka sig och sitter dessutom lika bra hela dagen.

På Strumpbudet köper du alltid 3 valfria par strumpor från John Henric för 149 kronor.

John Henric Strumpor Randig...

69,00 kr Pris

Ibland behöver det inte vara svårare än så här. En enkel randig design med tidlöst marinblått i kombination av lysande orange gör dessa strumpor till en uppdaterad klassiker. Användbara strumpor med en färgklick som tillsätter det där lilla extra i vardagen. Och för dig som aldrig provat strumpor från John Henric innan kan det vara bra att veta att de har en helt perfekt passform. Strumporna sitter utmärkt på foten hela dagen utan att rynka sig och säcka ihop så att du håller dig lika snygg hela dagen!

John Henric Strumpor Randig...

69,00 kr Pris

Dessa strumpor i olika nyanser av blått skiljer sig från gamla hederliga randiga strumpor tack vare den lekfulla kombinationen av ränder i olika storlekar. Detta får strumporna att kännas både levande och intressanta samtidigt som den diskreta färgställningen gör dem väldigt användbara. Dessa strumpor från John Henric finns dessutom i en minst lika spännande grön färgkombination.

Du vet väl att du alltid köper 3 valfria par strumpor från John Henric för endast 149 kronor?