Kalsonger

Här hittar du vårt utbud av kalsonger. Upptäck de senaste trenderna av kalsonger på nätet. Hos oss kan du köpa snygga kalsonger från Topeco i bomull och bambu online och vi erbjuder alltid snabba leveranser och låga priser.

Det finns 29 produkter.

Visar 1-24 av 29 objekt

Kalsonger Topeco Rosor Blå

129,00 kr Pris

Manligt blommiga kalsonger från Topeco. Den dovt blågrå tonen i kombination med rosmönstret ger dessa kalsonger en sober och välklädd känsla. Trots att dina kalsonger oftast är något du inte visar upp så är det en otroligt härlig känsla att ha ett par snygga och bekväma kalsonger på sig. Så letar du efter ett par trendiga och mjukt behagliga kalsonger så behöver du inte leta längre!

Dessa blommiga favoriter finns även i vinrött.

  • På rea!

Topeco Kalsonger Mönstrad Rosa

119,00 kr Baspris 129,00 kr -10,00 kr Pris

Mjuka och skonsamma kalsonger i hela 95% bomull från Topeco. Förutom komfort erbjuder de precis som vanligt också en snygg design. Det borstade mönstret i marinblått och rosa känns både lyxigt och stiligt. De har också en stilren och diskret logga på ena sidan av resåren.

  • På rea!

Topeco Kalsonger Paisley

119,00 kr Baspris 129,00 kr -10,00 kr Pris

Paisley ger alltid en känsla av lyx och kvalitet och i kombination med sobra toner såsom marinblått och mörkgrått kan det inte bli annat än bra. Dessa boxerkalsonger från Topeco andas stil och självsäkerhet. Med en hög modegrad och en mjuk och behaglig kvalitet av hela 95% bomull kommer dessa kalsonger att ge dig en riktigt bra upplevelse.

  • På rea!

Topeco Kalsonger Multirandig

119,00 kr Baspris 129,00 kr -10,00 kr Pris

Smalrandigt i fina pastellfärger kombineras här med sobert marinblått vilket ger en snygg kontrast. Dessa snygga boxerkalsonger från Topeco är tillverkade i hela 95% bomull och är därför väldigt mjuka och behagliga att ha på sig. Bekväma och stilmedvetna boxerkalsonger med andra ord. 

  • På rea!

Topeco Boxer 3-pack Grön

299,00 kr Baspris 348,00 kr -49,00 kr Pris

3-pack boxerkalsonger från Topeco innehållande prickigt, blommigt och enfärgat grönt.

Topeco Kalsonger Prickig

129,00 kr Pris

Topeco har precis som vanligt satsat på både komfort och design på dessa småprickiga boxerkalsonger. Noga placerade sömmar för att undvika skav samt en mjuk och skonsam kvalitet i 95% bomull ser till att bekvämligheten är på topp. Den mörkblå och något melerade bottnen med ett småprickigt mönster i vitt ger dessutom en elegant tidlöshet man aldrig tröttnar på.

  • På rea!

Topeco Boxer 3-pack

299,00 kr Baspris 348,00 kr -49,00 kr Pris

3-pack boxerkalsonger från Topeco. Randigt, blommigt eller enfärgat grönt? Här ingår allt.

  • På rea!

Topeco Boxer 3-pack Marin

299,00 kr Baspris 348,00 kr -49,00 kr Pris

3-pack boxerkalsonger från Topeco i marinblått. I packet ingår ett enfärgat respektive två mönstrade par.

Topeco Kalsonger Torekov

129,00 kr Pris

Mönstrade boxerkalsonger i bomull, i en färgskala bestående av marinblått och vitt från Topeco.

  • På rea!

Kalsonger Storbritannien & USA

59,00 kr Baspris 69,00 kr -10,00 kr Pris

Kalsonger med Storbritanniens flagga och Usa. Samt influenser av Australiens flagga. Dessa moderna kalsonger finns i storlekarna small medium Large X-large samt XX-large.  

Köp kalsonger online för bättre priser samt att det är smidigt.

  • På rea!

Topeco Boxer 3-pack Vinröd

299,00 kr Baspris 348,00 kr -49,00 kr Pris

Boxerkalsonger i 3-pack från Topeco. Packet består av två mönstrade kalsonger och ett enfärgat par i vinrött.

Topeco Kalsonger Mönstrad...

129,00 kr Pris

Satsa på ett par riktigt bekväma och snygga underkläder som dessa för den där välklädda och lyxiga känslan även närmast kroppen. Ett borstat, oregelbundet mönster i marinblått och vitt ger dessa kalsonger en känsla av lyx och stil. Dessa boxerkalsonger kommer från Topeco och är tillverkade av hela 95% bomull som tillför extra komfort. De har även en diskret Topeco-logga på ena sidan av resåren.

Topeco Kalsonger Blommig

129,00 kr Pris

Trots att du oftast bär dina kalsonger helt för dig själv så är det en härlig känsla över att vara snygg även under kläderna. Dessa trendiga kalsonger från Topeco är välklädda och lekfulla på samma gång. Det tropiska blommönstret tillför precis lagom mycket färg som gör att de fortfarande känns manliga. Färglatt mönstrade kalsonger för alla tillfällen.

Kalsonger Topeco Rosor Vinröd

129,00 kr Pris

Varför inte unna dig ett par riktigt snygga kalsonger från Topeco? Trots att dina kalsonger oftast är något som du håller för dig själv är det en härlig känsla att även vara välklädd under kläderna. Den sobert vinröda färgen tillsammans med rosmönstret ger dessa kalsonger en trendig och lyxig känsla. Manliga och moderiktiga kalsonger för alla tillfällen!

Dessa kalsonger från Topeco finns även i blått.

Topeco Kalsonger Randig Mix

129,00 kr Pris

Randiga kalsonger från Topeco i mustiga färger är inte bara snygga utan även väldigt bekväma att bära. 

Topeco Kalsonger Papegojor

129,00 kr Pris

Bara för att underkläderna inte syns betyder inte att de behöver vara tråkiga. Dessa härligt mönstrade kalsonger från Topeco med papegojor på är färgglada och roliga att titta på. Och även om de oftast inte visas upp ger dem en skön och kul känsla för den som bär dem. Dessa kalsonger av boxermodell är av hela 95% bomull vilket gör dem mjuka och bekväma att ha på sig.

Dessa papegojprydda kalsonger finns i storlekarna small, medium, large och x-large.

Topeco Kalsonger Blommig

129,00 kr Pris

Randiga kalsonger från Topeco i mustiga färger är inte bara snygga utan även väldigt bekväma att bära.

Topeco Kalsonger Bambu Mörkgrå

129,00 kr Pris

Lyxiga kalsonger i bambu från Topeco. Dessa mörkgrå kalsonger i hela 95% bambu känns som silke mot huden och är otroligt behagliga att bära. Bambu andas och har en fantastisk absorptionsförmåga. Dessa egenskaper gör att du håller dig sval och fräsch mycket längre i dessa kalsonger. Välklädda och bekväma kalsonger med andra ord.

Dessa kalsonger i bambu finns även i vinrött.