Knästrumpor

Här hittar du vårt utbud av knästrumpor i flera olika kvalitéer, färger och mönster. Vi har även knästrumpor i olika längder, dels strumpor som slutar precis nedanför knäet och även strumpor som sträcker sig ovanför. Knästrumpor är perfekta för att ha i stövlar och till kjol, klänning och shorts!

 

Det finns 17 produkter.

Visar 1-17 av 17 objekt

Tåstrumpor Knä Svart

99,00 kr Pris

Svarta knästrumpor är lika användbara vare sig du bara vill värma dina ben lite extra under byxorna eller visa upp dem till en kjol eller klänning.

Stödstrumpor Stay-Up

169,00 kr Pris

Dessa stay-ups från Doktorn Rekommenderar fungerar som stödstrumpor och har en kompression som ligger på den högre skalan av klass 1.

Tåstrumpor Knä Regnbåge

99,00 kr Pris

Dessa regnbågsrandiga och knähöga tåstrumpor från Toetoe är riktiga glädjespridare som gillar att synas.

Tåstrumpor Knähög Svart

109,00 kr Pris

Knästrumpor som sträcker sig över knäet är ett perfekt alternativ när du vill ha ett lite varmare alternativ till strumpbyxor.

Tåstrumpor Knähög Randig Grå

119,00 kr Pris

Dessa knästrumpor sträcker sig precis över knäet vilket gör dem till ett perfekt och lite varmare alternativ till strumpbyxor.

Topeco Knästrumpor Svart

59,00 kr Pris

Klassiskt svarta knästrumpor från Topeco. Perfekta att använda till både kjol, klänning och shorts eller varför inte bara för att värma benen lite extra under byxorna. Dessa knästrumpor är knähöga och sträcker sig strax nedanför knäeet. Användbara strumpor kan man aldrig ha för mycket av. Är du osäker på vad du ska ha på dig kan du ju alltid dra på dig ett säkert kort som dessa på dina fötter! Strumpor för alla tillfällen.

Raggsockor Knähög 100% Ull

115,00 kr Pris

Nu behöver du inte oroa dig för att frysa om dina fötter längre! Dessa knähöga raggsockor i hela 100% ull värmer både fötter och ben under kalla dagar.

Knästrumpor Mörkgrå

59,00 kr Pris

Stilrena knästrumpor som dessa, och dessutom i en tidlöst mörkgrå ton, är inte bara väldigt snygga utan passar också till det mesta.

Knästrumpor Svart

59,00 kr Pris

Mjuka, bekväma och snygga är nog det bästa sättet att beskriva dessa användbara knästrumpor på.

Tåstrumpor Knähög Randig Multi

119,00 kr Pris

Dessa glädjespridare till strumpor är inte bara otroligt härliga att se på utan har naturligtvis även många andra funktioner.

Knästrumpor Ull Svart

69,00 kr Pris

Knästrumpor i ullblandning som slutar precis nedanför knäet och finns även i mörkgrått och offwhite.

Knästrumpor Lila

59,00 kr Pris

Knästrumpor är praktiskt, bekvämt och dessutom riktigt snyggt! 

Topeco Golfrutiga Knästrumpor

55,00 kr Pris

Här har vi ett par svarta knästrumpor från Topeco i klassiskt argylemönster (okej, okej alla golfare, vi säger väl golfrutigt då) som håller både fötter och vader varma. Klassiska damstrumpor som aldrig går ur tiden!