icon

Fri frakt över 399 SEK > 1-3 dagars leveranstid > Leverans rakt ner i brevlåda/postbox i mån av plats*

Sök

De 6 bästa

Stödstrumporna
2021

Vilken är din favorit?

1

Roliga stödstrumpor

Vi har många roliga mönster och motiv att välja på så det var svårt att bara välja ett par, men kombinationen av färgstarkt och ett kul motiv blev till slut avgörande. Uttrycksfullt turkos och kontrastrika donuts i cerise och gult är ju allt annat än tråkigt och är garanterat en kombo som drar till sig många blickar. Perfekta strumpor för dig som gillar att ta ut svängarna med andra ord. Förutom glädjespridande fötter ger dessa stödstrumpor dig även en lätt kompression på 11-14mmHg som är perfekt för vardagligt bruk för att förebygga svullnad och trötthet i benen. Självklart finns de i både herr- och damstorlek.

2

Stödstrumpor med
kort skaft

Att det finns stödstrumpor med kort skaft kommer nog som en överraskning för de flesta. De knähöga skaften är absolut vanligast, men ett par korta stödstrumpor som dessa är perfekta exempelvis på sommaren då de är ett lite smidigare och svalare alternativ. Det snygga fiskbensliknande mönstret i brunt och orange känns både dressat och trendigt på samma gång. Ett extra plus är att de är tillverkade i sval och mjuk bambuviskos. Dessutom finns de i tre olika storlekar så att både hon och han kan klä sig lika snyggt om fötterna.

3

Bred modell

När man köper stödstrumpor är det viktigt att mäta sitt ankel- och vadomfång för att vara säker på att få ut rätt passform och kompression av strumporna. Är man lite kraftigare kring vaderna kan det vara svårt att hitta ett par stödstrumpor med rätt mått. Detta 2-pack av bred modell är förhoppningsvis en lösning på detta för många. De finns i tre olika fotstorlekar för att kunna passa både kvinnor och män och har ett vadomfång upp till 55cm i största fotstorlek. Kika gärna in produktsidan för mer information och måttabell i länken nedan.

4

Mjuka stödstrumpor

Behöver du använda stödstrumpor till vardags, men tycker att det kan bli lite svettigt under de varmare dagarna på året? Låt bambuns unika egenskaper göra under i värmen! Dessa stödstrumpor från Supcare är tillverkade i en mjuk och behaglig bambublandning som ser till ge dina ben den kompression de behöver samtidigt som den håller dig bekväm i hettan. Bambun i sig ger en sval känsla mot huden och låter huden andas. Den absorberar och transporterar också fukt väldigt effektivt vilket håller fötterna både torra och svala. Den spralligt glada designen i prickigt och olika nyanser av lila gör dessutom vem som helst lite gladare i vardagen!

5

Stödstrumpor för träning

Ett par stödstrumpor under träningen stimulerar blodcirkulationen och förebygger svullnad och trötthet. Detta gör att du orkar prestera längre vilket alltid är ett stort plus. Dessa stödstrumpor från Supcare är dessutom speciellt framtagna för att användas under träning. Allt vad gäller material, passform och funktion är därför noga utvalt för att gynna dig under din aktivitet. Det största kännetecknet är att de saknar fot vilket ger dig större kontroll och rörlighet i fötterna för dig som helst är barfota. Självklart går de även utmärkt att använda i kombination med en annan lägre strumpa.

6

Billiga stödstrumpor

Priset gör det hela till ett enkelt val. För endast 69 kronor får du ett par riktigt sköna stödstrumpor i en mjuk och stretchig bomullsblandning. Dessutom gör den neutrala beige färgen att de passar till i stort sett allt. De har en lätt kompression på 11-14mmHg vilket stimulerar blodflödet och håller dina ben alerta. Perfekta stödstrumpor för vardagligt bruk i förebyggande syfte med andra ord. Har du däremot redan drabbats av besvär såsom åderbråck rekommenderar vi högre tryck på dina strumpor.