Stödstrumpor Rosa

Stödstrumpor Rosa

89,00 kr
Inkl. moms

Utbudet av stödstrumpor har blivit betydligt större och nu kan du även hitta stödstrumpor i flertalet olika mönster och färger.

Storlek
Kvantitet
Finns i lager
 Recensioner
Ingen har skrivit en recension än

Nu behöver du alltså inte bäva inför att ta på dig stödstrumpor längre! Dessa rosa strumpor med oregelbundet randigt mönster är bara ett exempel av många av våra mönstrade stödstrumpor. De har en mild kompression på 11-14mmHg som är som högst runt ankeln och minskar upp emot knäet. Detta gör dem perfekta för dig som ska flyga eller som har ett arbete där du sitter eller står upp hela dagarna. Dessa stödstrumpor stimulerar nämligen blodcirkulationen och minskar risken för både åderbråck och blodproppar. Dessutom är dessa strumpor skönt stretchiga vilket gör att de anpassar sig efter just dina ben och sitter lika bra hela dagen.

Stödstrumpa med graderad kompression ger extra energi åt benen. Den speciella anatomiska utformningen stimulerar blodcirkulationen och förebygger trötta och svullna ben samt minskar risken föråderbråck och blodproppar. Dom speciella stickningarna ger en skön massageeffekt.

  • -Strech för bästa passform
  • -Bekväm elastisk passform
  • -Inga sömmar
  • -Trycket ökar runt ankeln,för att därefter succesivt avta upp mot knäet.
C16 W130-15 Rosa

Datablad

Material
Tillverkad i 61% bomull/32% polyamid/7% elastan

Inga kundrecensioner för tillfället.

Relaterade produkter

(4 andra produkter i samma kategori)