Stödstrumpbyxor Gravid Svart

Stödstrumpbyxor Gravid Svart

189,00 kr
Inkl. moms

Stödstrumpor för gravida underlättar din vardag. Med den växande magen under graviditeten läggs också mer och mer tyngd på dina ben och fötter. 

Storlek
Kvantitet
Finns i lager
 Recensioner
Ingen har skrivit en recension än

Detta gör benen lätt både trötta och svullna och risken för att drabbas av bland annat åderbråck ökar. Med ett par stödstrumpor ökar blodcirkulationen och dessa symptom minskar drastiskt samtidigt som risken för att drabbas för venösa problem blir betydligt mindre. Dessa kompressionsstrumpbyxor som är speciellt framtagna för just gravida kvinnor ger dessutom ett visst stöd enda upp till magen och ser framför allt till att magen för plats till skillnad från vanliga strumpbyxor som lätt blir alldeles för strama. De har en kompression på 15-21mmHg där trycket är som starkast runt ankeln för att sedan avta uppåt. Ett tryck inom detta spann gör sig perfekt för vardaglig bruk och passar bra att använda hela dagen. Dessutom har de en tjocklek på 70 DEN. 

Se gärna måttabellen nedan för att få ut rätt kompression och passform av dina strumpbyxor.stödstrumpbyxor måttabell.jpg

A32 SC6506-2 Svart Small

Datablad

Material
85% POLYAMID/15% ELASTAN
Material
STORLEK XL: 76% POLYAMID/23% ELASTAN/1% BOMULL

Särskilda referenser

ean13
5712843506810

Inga kundrecensioner för tillfället.

Relaterade produkter

(4 andra produkter i samma kategori)