Stödstrumpor Rosa Zebra

Stödstrumpor Rosa Zebra

89,00 kr
Inkl. moms

Glöm inte bort att ta hand om dina ben! De flesta av oss behöver faktiskt använda stödstrumpor, men många väljer bort dem för att de känns tråkiga att bära.

Storlek
Kvantitet
Finns i lager
 Recensioner
Ingen har skrivit en recension än

Dessa färgsprakande rosa stödstrumpor med zebror på är dock allt annat än tråkiga. Med dessa får du lite extra färg i vardagen samtidigt som du tar hand om dina fötter och ben. De har en låg kompression på 11-14mmHG vilket lämpar sig bäst för förebyggande syfte. Många av oss anstränger benen dagligen i arbetet och utsätter benen för ett tryck som ger oss både trötta och svullna ben. Risken att drabba av blodproppar och åderbråck blir också stor. Stödstrumpor som dessa minskar risken att drabbas av allt detta betydligt. Dessutom är de väldigt stretchiga vilket ger en mjuk och behaglig passform.

Vill du fullfölja zebratemat har vi även en variant i zebramönstrat: Stödstrumpor Zebra.

Stödstrumpa med graderad kompression ger extra energi åt benen. Den speciella anatomiska utformningen stimulerar blodcirkulationen och förebygger trötta och svullna ben samt minskar risken för åderbråck och blodproppar. Dom speciella stickningarna ger en skön massageeffekt.

  • -Stretch för bästa passform
  • -Bekväm elastisk passform
  • -Inga sömmar
  • -Trycket ökar runt ankeln,för att därefter successivt avta upp mot knäet.
D31 W130-38 Rosa Zebra

Datablad

Material
61% BOMULL/32% POLYAMID/7% ELASTAN

Inga kundrecensioner för tillfället.

Relaterade produkter

(4 andra produkter i samma kategori)