Topeco

Kvalitet. I livets alla aspekter. Både livskvalitet och kvalitet på vad vi konsumerar. På Topeco har kvalitetsbegreppet alltid stått i fokus. Alltsedan Nils Tholén startade upp sin butik för stumpor i Ulricehamn redan 1948. Butiken utökades snart med ett stickeri för kvalitetsstumpor, Topeco Strumpfabrik föddes.

 

Det finns 72 produkter.

Visar 1-24 av 72 objekt

Topeco Strumpor Blockrandig...

49,00 kr Pris

Blockrandiga strumpor i beige, korall och marinblått. De starkt kontrasterande färgerna ger dessa strumpor karaktär och ger ränderna större effekt. Detta gör att dessa strumpor får mer liv och blir intressanta att titta på. Dessutom är de väldigt sköna att bära. Dessa strumpor kommer från svenska Topeco och finns i flera olika färgkombinationer.

Ni hittar dessa strumpor i rosa HÄR och i blått HÄR.

Strumpor Topeco Offwhite

49,00 kr Pris

Mönstrade strumpor är roligt, men behöver alltså inte för den delen alltid bestå av regnbågens alla färger.

Topeco Strumpor Blockrandig...

49,00 kr Pris

Blått och vitt är alltid en lika klockren färgkombination. Dessa blockrandiga strumpor i vitt och två olika nyanser av blått är därför ett säkert val. Tack vare färg- och mönsterkombinationen känns dessa strumpor både fräscha och tidlösa. Dessa strumpor passar helt perfekt till dina jeans, men är också ett säkert kort den där dagen du inte riktigt vet vad du ska ha på fötterna.

Dessa strumpor finns även i rosa och korall.

Topeco Strumpor Stjärnor...

49,00 kr Pris

Tack vare den elastiska bomullsblandningen omfamnas dina fötter mjukt och med en passform som formas efter dina fötter.

Strumpor Topeco Rosa

49,00 kr Pris

Melerade damstrumpor från Topeco i tjejigt rosa och lila. 

Topeco Smalrandiga Strumpor...

49,00 kr Pris

Smalrandiga strumpor från Topeco i karamelligt rosa och offwhite. Söta och användbara strumpor helt enkelt. Mycket krångligare än så här behöver det inte vara. Den rosa tonen tillsammans med den brytande vita nyansen ger dessa strumpor en fräsch och lekfull look. Gillar du dessa randiga strumpor finns samma modell även i en blå kombination. Denna klickar du hem HÄR.

Topeco Smalrandiga Strumpor...

49,00 kr Pris

Det behöver inte vara svårare än så här. Ett par klassiskt smalrandiga strumpor i marinblått och blått. Tidlösa och användbara strumpor som passar perfekt till jeansen, men även till en lite mer dressad look. Dessa randiga strumpor är ett säkert kort när du inte riktigt vet vad du ska ha på fötterna. En bra investering helt enkelt. 

Dessa strumpor från Topeco finns även i offwhite/rosa.

Topeco Strumpor Hibiscus...

49,00 kr Pris

Blommiga strumpor från Topeco i härliga pasteller. Dessa strumpor med offwhite botten och hibiscusmönster sprider ljus i vintermörkret, men passar naturligtvis lika bra till en härligt somrig outfit. De saknar resårkant upptill vilket gör att de sitter uppe extra mjukt och skonsamt. Dessa strumpor kommer från svenska Topeco och finns i ytterligare i en färgkombination.

Ni hittar dessa mönstrade strumpor i marinblått HÄR.

Topeco Strumpor Blockrandig...

49,00 kr Pris

Härliga melerade strumpor i tre olika ljusa toner. Dessa blockrandiga strumpor kommer från svenska Topeco och är väldigt mjuka och sköna att bära. De passar lika bra till en pastelligt somrig outfit som för att lysa upp i vintermörkret. Trots de lågmälda tonerna ger det blockrandiga mönstret dessa strumpor liv och gör att de känns lagom intressanta. Perfekta vardagsstrumpor med andra ord.

Dessa randiga strumpor finns även i en korallfärgad kombo samt en blå kombo.

Topeco Mönstrade Strumpor...

49,00 kr Pris

En offwhite botten tillsammans med ett mönster i vinrött och marinblått ger dessa strumpor en mjuk och mysig framtoning. Mönstrade strumpor gör dessutom under för vilken enkel outfit som helst. Sätt till ett par mönstrade strumpor och du får helt plötsligt en personlig touch på din klädstil. Vill du variera med par likadana strumpor i en annan färgställning? Dessa mönstrade strumpor från Topeco finns även i en marinblå kombination.

Steps Topeco Dam Svart

49,00 kr Pris

Dessa steps från Topeco är det perfekta valet när du vill ha ett stilrent och osynligt resultat av dina strumpor. De passar utmärkt till exempelvis sneakers och loafers för en mer dressad look. Ett vanligt problem med låga strumpor är att de lätt halkar ner. Detta förhindras dock av en antihalk-funktion av gummi på insidan av hälen som ser till att dessa steps sitter på plats hela dagen.

Dessa strumpor finns även i vitt. De finns även i herrstorlek i både svart och vitt.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

En stilren design i kombination med optimal komfort gör dessa strumpor till ett självklart val.

Topeco Mönstrade Strumpor Nät

49,00 kr Pris

Strumpor med ett effektfullt nätmönster i klassiskt svart och vitt. Dessa mönstrade strumpor väcker din uppmärksamhet med en gång. Ett enkelt nätrutigt mönster, men med starkt kontrasterande färger som ger dem liv och gör att de känns spännande och intressanta. Perfekta strumpor för dig som eftersöker något roligare, men som nödvändigtvis inte vill ha så mycket färg.

Topeco Smalrandiga Strumpor...

49,00 kr Pris

Randiga strumpor är alltid lika rätt! Med dessa mönstrade strumpor i din strumplåda får du ett perfekt kompliment till din strumpsamling! Strumporna kommer från Topeco och finns även i marinblått/vitt.

Bambustrumpor Topeco...

59,00 kr Pris

Ett småprickigt mönster i kombination av en tidlös färgkombination och mjuk bambuviskos gör dessa strumpor till ett självklart val.

Topeco Leggings Bambu

99,00 kr Pris

Finstickade leggings från Topeco i mjuk och härlig bambuviskos. Svart.

Topeco Bambustrumpor Svart

59,00 kr Pris

Melerade strumpor från Topeco är nämligen tillverkade i mjuk och behaglig bambuviskos.

Topeco Leopard Thermoleggings

96,00 kr Pris

Varma och väldigt mjuka thermoleggings i snyggt leopardmönster. De har en mjukt ruggad insida och en tjocklek på 200 denier.