Eskimå Ull

Raggsockor Ull

99,00 kr
Inkl. moms

Klassiskt mörkgrå raggsockar i hela 80% ull. Dessa härliga och rejäla ullstrumpor är perfekta för vinterns alla kalla dagar.

Storlek
Färg
Kvantitet
Finns i lager
 Recensioner
Ingen har skrivit en recension än

Vare sig du har dem för att värma dig lite extra i vinterskorna eller för att mysa omkring hemma i är dessa raggsockar något för dig. För extra komfort är de dessutom utrustade med mjukt och behagligt frottéfoder. Förutom att raggsockar i ull håller värmen väldigt bra är de även praktiska på många andra sätt. Ullen binder nämligen fukt väldigt effektivt vilket gör att den kan dra åt sig stora mängder fukt utan att för den delen kännas blöt. Perfekt för slaskiga vinterdagar!

För ultimata äventyr

C-sole är tekniska och funktionella sockar för mycket aktiva personer som kräver lite extra av en socka. C-sole modeller är framtagna för att passa unika ändamål. C-sole använder material såsom Coolmax, thermolite,ull och bomull i sockarna. C-Sole sockar har specialstickningar för att få fram bästa prestanda. vissa modeller är även anpassade med höger och vänter socka för att uppnå maximal funktion.

D28 W218 Grå

Datablad

Material
Tillverkad i 80% ull/15% polyamid/5% elastan

Inga kundrecensioner för tillfället.

Relaterade produkter

(4 andra produkter i samma kategori)