Sök

VÅR HISTORIA.

VILKA ÄR VI?

Strumpbudet grundades 2014 med målet att med ett så stort sortiment som möjligt täcka alla tänkbara behov av strumpor runtom i landet. Och detta med noga utvald kvalitet till riktigt bra priser såklart!

VÅRT SORTIMENT.

Något man inte så ofta tänker på är att de strumpor du bär berättar ganska mycket om dig själv och din personlighet. Vi är alla olika med varierande smaker och intressen som också uttrycker sig i ditt sätt att klä dig och dina fötter. Vårt utbud sträcker sig därför från alltifrån hederliga enfärgade vardagsstrumpor till speciellt utformade funktionsstrumpor för den aktiva människan. Vi har även ett stort sortiment av hälsostrumpor som håller din fötter och ben pigga och krya. Något för alla med andra ord!

BÄSTA MÖJLIGA KUNDSERVICE.

Våra kunder är oerhört viktiga för oss och vi ger alltid bästa möjliga service. Vi eftersträvar därför en leveranstid på 1-3 arbetsdagar, allt för att du ska få en bra shoppingupplevelse här hos oss! Företag - Kommuner - Privatpersoner - Fotterapeuter, Hos oss är alla välkomna att handla. Vill du ha en offert, då är det bara att maila oss. Har du någon fråga till oss?

Kontakta oss på support@strumpbudet.se så återkommer vi så fort vi kan. Oftast inom 24 timmar.

Vi som jobbar med Strumpbudet

Säg hej till vårt härliga men lilla gäng.

Grundade Strumpbudet 2014 tillsammans med Rosanna Johnsson. Tillsammans har de byggt upp en stort nätverk av olika tillverkare samt experter inom strumpmarknaden. Johan drivs av webbdesign.

Rosanna har under hela sitt arbetsliv jobbat med service och sälj inom klädbranschen. Hon strävar hela tiden efter att hitta nya kvalitetsprodukter till er kunder. Hon har under sina 10 år inom strumpbranschen blivit en expert på området strumpor och har ett brett kontaktnät över hela världen.

Följ oss på sociala medier