Fri frakt över 299 SEK > Snabba Leveranser > Leverans rakt ner i brevlåda/postbox i mån av plats*

Sök

Vår historia.

Vilka är vi?

Strumpbudet grundades 2014 med målet att med ett så stort sortiment som möjligt täcka alla tänkbara behov av strumpor runtom i landet. Och detta med noga utvald kvalitet till riktigt bra priser såklart! 

Vårt sortiment.

Något man inte så ofta tänker på är att de strumpor du bär berättar ganska mycket om dig själv och din personlighet. Vi är alla olika med varierande smaker och intressen som också uttrycker sig i ditt sätt att klä dig och dina fötter. Vårt utbud sträcker sig därför från alltifrån hederliga enfärgade vardagsstrumpor till speciellt utformade funktionsstrumpor för den aktiva människan. Vi har även ett stort sortiment av hälsostrumpor som håller din fötter och ben pigga och krya. Något för alla med andra ord! 

Bästa möjliga kundservice.

Våra kunder är oerhört viktiga för oss och vi ger alltid bästa möjliga service. Vi eftersträvar därför en leveranstid på 1-3 arbetsdagar, allt för att du ska få en bra shoppingupplevelse här hos oss! Företag - Kommuner - Privatpersoner - Fotteraputer, Hos oss är alla välkomna att handla. Vill du ha en offert, då är det bara att maila oss. Har du någon fråga till oss?  

Kontakta oss på info@strumpbudet.se så återkommer vi så fort vi kan. Oftast inom 24 timmar.