Sök

Returer

Returnera en vara eller en hel order

Vid val av returnering meddelar du oss via mejl på info@strumbudet.se innehållande namn, adress, ordernummer och varunamn på de ångrade varorna. Vi mejlar då en retursedel till dig som du sedan kan fästa på paketet och lämna in hos närmaste postombud. Varorna ska packas i samma emballage som de levererades i. Vid nyttjande av ångerrätten är det du själv som står för returfrakten vilken är 29 kronor. Återbetalningen av dina varor inkluderar dock den eventuella fraktkostnad du erlagt vid ditt köp i de fall hela beställningen returneras. Strumpbudet återbetalar alltså inte fraktkostnaden i de fall du behåller vissa delar av beställningen. 

De ångrade varorna måste alltid vara i samma skick som när du fick dem samt i obruten förpackning. Varorna får alltså inte ha skadats, smutsats ner, tvättats eller på något annat sätt förändrats sedan leveransen och förpackningar och plomberingar ska utan undantag vara intakta. Du ansvarar själv för varans skick från det du mottagit varan samt under returfrakten tillbaka till oss. 

I enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning har du alltid rätt att ångra din beställning från och med beställningsdagen och 30 dagar efter du mottagit dina varor. Skulle du ångra en beställning som redan är på väg hem till dig är du dock skyldig till att invänta leveransen och sedan returnera den till oss. Ångerrätten gäller inte specialtillverkade varor som framställts efter kundens egna önskemål.  Detta sker inom de nämnda 30 dagarna ovan. När vi mottagit ditt meddelande har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera varorna. Återbetalningen sker på samma betalningssätt som varorna betalades med om ingen annan överenskommelse görs.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på våran mejl eller i vårt kontaktformulär så svarar vi så fort vi kan.