icon

Fri frakt över 399 SEK > Betala med Klarna > 1-3 dagars leverans > Leverans rakt ner i brevlådan*

Fri frakt över 399 SEK > Betala med Klarna > 1-3 dagars leverans > Leverans rakt ner i brevlådan*

Sök

VARUMÄRKEN

Här finner du information om alla våra varumärken. Klicka gärna vidare på ett specifikt märke för att se alla deras produkter.

At work logo

AT WORK

At Work arbetsstrumpor är tillverkade och anpassade för aktiva personer som kräver lite mer av sina strumpor. De är extra slitstarka, men samtidigt väldigt bekväma och fotvänliga.

C-sole logo

C-SOLE

C-soles sortiment består av funktionella och strumpor för dig som behöver det där lilla extra helt enkelt. Kraftiga raggsockor och träningsstrumpor i coolmax är bara några exempel.

Doktorn Rekommenderar Logo

DOKTORN REKOMMENDERAR

Doktorn rekommenderar står för vårdande och hälsosamma strumpor i skonsamma material. Stödstrumpor, halkstrumpor och diabetesstrumpor är bara några exempel. Deras halkstrumpor med lös resår är en stor favorit som vi verkligen rekommenderar tack vara deras komfort.

Jsocks logo

JSOCKS

Jsocks är ett svenskt varumärke för stödstrumpor av riktigt bra kvalitet. För Jsocks är det självklart att alla ska kunna hitta stödstrumpor som passar just sina ben oavsett storlek. De har därför tagit fram stödstrumpor avsedda för extra kraftiga vader för att göra dem mer lättillgängliga för alla.

Lifewear logo

LIFEWEAR

Lifewear tillverkar underkläder och strumpor av bambu där hållbarhet och miljö är de viktigaste aspekterna. Deras bambu odlas helt ekologiskt, det vill säga, utan bekämpningsmedel. Det används heller ingen konstbevattning under odlingen utan vattningen består enbart av regnvatten. Skonsamma och miljövänliga kläder är Lifewears stora passion och du hittar naturligtvis ett stort utbud av deras strumpor här hos oss.

Millers Industry logo

MILLERS INDUSTRY

Millers Industry erbjuder ett brett utbud av strumpor för både kvinnor och män. Utbudet innehåller allt mellan stilrena och silkeslena bambustrumpor till roliga strumpor med alla möjliga motiv och färger. Allt till bra kvalitet och lika bra priser. Deras mest populära produkter måste vara deras spexiga bomullsstrumpor med vilka du kan klä dina fötter i allt från dalahästar till toalettrullar. Både för män och kvinnor såklart.

Supcare logo

SUPCARE

Supcare startades i Köpenhamn 2011 med målet att tillverka stödstrumpor av riktigt bra kvalitet till bra priser. De erbjuder ett brett sortiment av stödstrumpor med varierande kompression och ändamål för både kvinnor och män. Stödstrumpor för vardag, resa, träning och graviditet är bara några exempel ur deras breda utbud. Naturligtvis kan du även välja bland flera olika material.

Take Five Logo

TAKE FIVE

Take Five är ett storpackskoncept där både strumpor och underkläder av bomull säljs i fempack till väldigt bra priser. Låter det tråkigt? Ja, då får du nog tänka om. Visst erbjuder de mångpack med basfärger såsom svart, vitt och grått, men de har också väldigt mycket mer att erbjuda. I deras sortiment finns nämligen även mönstrade flerpack av både strumpor och underkläder i glada färger för hela familjen.

Thought logo

THOUGHT

THOUGHT, tidigare Braintree, är ett klädföretag som inriktat sig på ekologiska naturmaterial där bambu, hampa och organisk bomull är huvudingredienserna. Miljövänliga och snygga kläder till bra priser är deras passion vilket de också lyckats leverera till oss sedan de grundades i Sydney i mitten av 1990-talet. THOUGHT är alltså australiensiskt, men har numer sin bas i London.

Toetoe Logo

TOETOE

TOETOE är baserade i London och är ledande tillverkare av tåseparerade strumpor i Europa sedan 1999. Deras sortiment av tåstrumpor är uppdelade i sex olika kategorier och erbjuder alltifrån vanliga vardagsstrumpor till yoga- och knästrumpor. Alla strumpor är dessutom noggrant producerade av deras eget spunna garn - allt för att uppnå optimal bekvämlighet och hållbarhet.

Topeco Logo

TOPECO

Topeco grundades i Ulricehamn redan 1948 där de då också öppnade upp en strumpbutik. Strumpor och accessoarer av god kvalitet har sedan dess varit deras enda fokus. Grundtanken är stilfullhet och fina material såsom bomull, ull och bambu utgör därför grunden av deras utbud. Vare sig du söker sobra toner eller mer färgstarka sådana kan du vara säker på att finna det här hos Topeco.

Zent logo

ZENT

Lite mer vågade sockar och stödstrumpor. Zent står för kvalité till ett mycket bra pris, även lite mer tuffa, moderna strumpor för alla åldrar. Deras mest populära produkter måste vara deras budgetvänliga stödstrumpor. Här finns strumpor med mild kompression i bomull, ull och bambu för både män och kvinnor. Dessutom varierar utbudet av alla möjliga motiv, färger och mönster för att förhöja vardagen lite extra.