Sök

Varumärken

På Strumpbudet hittar du varumärken för alla sorters strumpor och behov. Vi erbjuder exempelvis slittåliga arbetsstrumpor från At Work, dressade herrstrumpor från Topeco, silkeslent mjuka bambustrumpor från Lifewear samt hälsosamma stödstrumpor och kompressionsstrumpor från Supcare.

Här hittar du information om alla våra olika varumärken så att du enkelt kan hitta de bästa strumporna för ditt behov. Klicka gärna vidare till respektive varumärke för att se alla deras produkter.

At work

At Work erbjuder arbetsstrumpor som är tillverkade och anpassade för aktiva personer som kräver lite mer av sina strumpor. De är extra slitstarka, men samtidigt väldigt bekväma och fotvänliga.

De flesta av At Works arbetsstrumpor är utstrustade med förstärkt tå och häl samt en mjuk vadderad sula för extra dämpning och komfort. At works arbetsstrumpor tillverkad i bland annat coolmaz, bambu och ull.

C-sole

C-soles sortiment består av funktionella strumpor för dig som behöver det där lilla extra. Kraftiga ullstrumpor och träningsstrumpor i coolmax och bomull är bara några exempel.

Våra största storsäljare från C-Sole inkluderar bland annat knähöga raggsockor i 100% ull samt raggsockor i både merinoull och klassisk fårull.

Jsocks

För Jsocks är det självklart att alla ska kunna hitta stödstrumpor som passar just sina ben oavsett storlek. De har därför tagit fram stödstrumpor avsedda för extra kraftiga vader för att göra dem mer lättillgängliga för alla.

Jsocks stödstrumpor för extra breda vader är en av våra största kundfavoriter och täcker ett vadomfång upp till hela 55 centimeter.

Lifewear

Lifewear tillverkar underkläder och strumpor av bambu där hållbarhet och miljö är de viktigaste aspekterna. Deras bambu odlas helt ekologiskt, det vill säga, utan bekämpningsmedel. Det används heller ingen konstbevattning under odlingen utan vattningen består enbart av regnvatten.

Vi erbjuder ett stort utbud av bambustrumpor från Lifewear samt ett mindre utbud av deras bambukalsonger. Lifewears bambustrumpor med komfortresår i olika färger och mönster är stora kundfavoriter tack vare hur otroligt mjuka, skonsamma och slitstarka de är.

Millers industry

Millers Industry erbjuder ett brett utbud av strumpor för både kvinnor och män. Utbudet innehåller allt mellan stilrena knästrumpor och silkeslena bambustrumpor till roliga strumpor med alla möjliga motiv och färger. Allt till bra kvalitet och lika bra priser.

Deras mest populära produkter är dock deras spexiga bomullsstrumpor med vilka du kan klä dina fötter i allt från dalahästar till toalettrullar. Dessutom erbjuder vi även Miller Industrys roliga strumpor i 2-pack där man kan mixa och matcha strumpor i olika, men matchande mönster.

Supcare

Supcare startades i Köpenhamn 2011 med målet att tillverka stödstrumpor av riktigt bra kvalitet till bra priser. Här på Strumpbudet hittar du ett brett urval av Supcares stödstrumpor och kompressionsstrumpor för både herr och dam.

Välj mellan allt från diskreta färger och mönster till roliga stödstrumpor med färgstarka kulörer och motiv. Vi har även stödstrumpor från Supcare i flera olika material och för olika ändamål. Stödstrumpor för vardag, resa, träning och graviditet är bara några exempel.

Take five

Take Five är ett storpackskoncept där både strumpor och underkläder av bomull säljs i fempack till väldigt bra priser. Låter det tråkigt? Ja, då får du nog tänka om. Visst erbjuder de mångpack med basfärger såsom svart, vitt och grått, men de har också väldigt mycket mer att erbjuda.

I deras sortiment finns nämligen även mönstrade flerpack av både strumpor och underkläder i glada färger för hela familjen.

The doctor recommends

The Doctor Recommends erbjuder vårdande och hälsosamma strumpor i skonsamma material. Stödstrumpor, strumpor med halkskydd och diabetesstrumpor är bara några exempel.

Deras halkstrumpor med lös resår är en stor favorit som vi verkligen rekommenderar tack vara deras höga komfort. De är särskilt praktiska för äldre då de sitter uppe utan att sitta åt samtidigt som de också ger extra grepp när man går.

Thought

Thought, tidigare Braintree, är ett klädföretag som inriktat sig på ekologiska naturmaterial där bambu, hampa och organisk bomull är huvudingredienserna. Miljövänliga och snygga kläder, strumpor och underkläder till bra priser är deras passion vilket de också lyckats leverera till oss sedan de grundades i Sydney i mitten av 1990-talet.

Den allra största styrkan hos Thought är, enligt oss, deras nytänkande mönster och motiv. Vi erbjuder därför främst deras roliga bambustrumpor med unika motiv såsom telefonkiosker, cyklar, katter och taxibilar.

Toetoe

TOETOE är baserade i London och är ledande tillverkare av tåseparerade strumpor i Europa sedan 1999. Deras sortiment av tåstrumpor är uppdelade i sex olika kategorier och erbjuder alltifrån vanliga vardagsstrumpor till yoga- och knästrumpor.

Alla strumpor är dessutom noggrant producerade av deras eget spunna garn - allt för att uppnå optimal bekvämlighet och hållbarhet.

Topeco

Topeco grundades i Ulricehamn redan 1948 där de då också öppnade upp en strumpbutik. Strumpor och accessoarer av god kvalitet har sedan dess varit deras enda fokus. Grundtanken är stilfullhet och fina material såsom bomull, ull och bambu utgör därför grunden av deras utbud.

Här på Strumpbudet kan du köpa strumpor från Topeco i allt från sobra till färgstarka toner. Dessutom erbjuder vi även ett mindre sortiment av deras kaslonger i både bomull och bambuviskos.

Walking

Walking erbjuer ett brett sortiment av strumpor där bland annat raggsockar, funktionssockar och bambustrumpor ingår.
Våra storsäljare från Walking inkluderar "Norskesockan" (en mycket prisvärd och bekväm raggsocka), "Raggsockor Alaska" (kraftiga och slitstarka raggsockor) samt "Strumpor i bambu sport" (lyxiga och mjuka träningsstrumpor i bambuviskos).

ZENT

Zent står för hög kvalitet på stödstrumpor och strumpor till ett mycket bra pris. Deras mest populära produkter är deras budgetvänliga stödstrumpor för både herr och dam i bomull, bambuviskos och ull.

Vi erbjuder ett stort sortiment av både klassiska och roliga stödstrumpor från Zent till riktigt bra priser. Vi rekommenderar även Zents ullstrumpor med komfort- och lös resår för dig som är ute efter ett par billiga, varma strumpor av hög kvalitet.

zOKKS

Zokks är varumärket för dig som söker efter ullstrumpor och ullsockor till låga priser. Hos oss hittar du allt från deras fantastiska vandringsstrumpor i merinoull til tunnalinerstrumpor och kraftiga raggsockor för barn.

Våra populäraste strumpor från Zokks är deras ullsockor i vintriga och lusestickade mönster för alla åldrar.