Sök

Stödstrumpsguiden

För att underlätta i ditt sökande efter rätt stödstrumpa har vi listat våra favoriter ur olika kategorier för 2024. Vilka stödstrumpor är egentligen de bästa i kategorin billigast och vilka är egentligen de roligaste stödstrumporna?
Allt fler väljer att bära stödstrumpor när de flyger för att undvika värk och svullnad i benen. Men hjälper det verkligen att bära stödstrumpor när man flyger och vem behöver egentligen använda dem?
Är dina fötter ofta svullna och ömma? Du är inte ensam. Svullna fötter är ett vanligt problem, särskilt på sommaren. Men oroa dig inte, vi har flera lösningar för dig. Läs vidare för att få veta mer om varför dina fötter kan vara svullna och hur du kan lindra ditt obehag.
Det är ingen hemlighet att motion är bra för dig. Det håller din kropp frisk och hjälper till att förebygga sjukdomar som fetma, hjärtsjukdomar och trötthet.
Lider du av svullna vrister och dålig cirkulation? Här är en guide till de varför korta stödstrumpor håller dina fötter i svala och i form hela sommaren.
Vad är medicinska kompressionsstrumpor för något? Varför behöver man använda dem? Vi lär dig mer om begreppet och när du behöver bära dem.